Ogólne > Hydepark
Pan Adam.
cwsm111:
--- Cytat: @ae@ w 28 Cze 2013, 14:18:24 ---...Państwo Duńskie - bezduszna maszyna w której ludzie pociągają za sznurki...
Adam - alkoholik, bez pracy przebywa nielegalnie w Danii.
Panstwo dunskie - moje podatki placi za jego noclegi i utrzymanie w Danii.
Adam - przypadkowo??? wdaje sie w bójke w centrum handlu narkotykami Chrystiani.
Za darmo? czyli za moje - podatników pieniadze zostaje przewieziony do szpitala, wyleczony. Potem wypisany.
Dalej zeruje na dunskim panstwie i moich podatkach - dalej nielegalnie przebywa w Danii, majac zapowniony bezplatny nocleg i wyzywienie.
Ja tez uwazam ze dunskie panstwo to bezduszna maszyna do wydawania moich pieniedzy!
Adam jest obywatelem polskim - nie dunskim. Wypadaloby zeby polscy podatnicy go utrzymywali.
Ciekawe co by bylo gdyby zamiescic te komentarze w polskim blogu - kochani polscy podatnicy placcie na alkoholika przebywajacego w Danii. Polska mu sie znudzila ale Polaków pieniadze by sie przydaly...
--- Koniec cytatu ---
Jeszce nie tak dawno nie posądził by siebie o taka opinie.
Miło że piszesz.
rafa1712:
Dlaczego panstwo dunskie ma placic za obywateli polskich albo rumunskich walesajacych sie po tzw. Europie bez granic ??? W tej chwili w centrum kopenhagi na skwerkach koczuja juz od rana cale cygansko -rumunskie wioski i kazdy kosz lub kontener ze smieciami jest przekopywany wiele razy . Europa bez granic to fikcja i prawdopodonie skonczy sie to zamknieciem granicy i likwidacja schengen . Zreszta wiekszosc panstw juz robi ruchy w tym kierunku .
MartynaM:
Bardzo trafny komentarz @ae@.
O tym, czy panu Adamowi dzieje sie krzywda, czy zyje tak, bo to jego koncepcja na zycie, moze wypowiedziec sie tylko osoba, ktora bezposrednio i dobrze zna tego czlowieka.
Jest bardzo wiele osob na swiecie, ktorym dzieje sie krzywda i nie istnieje kraj, ktory idealnie zawsze pomaga takim osobom.
A tu zrobiono wszystko w zakresie pomocy w zagrozeniu zycia.
A jezeli ktos nic nie robi, zeby pomoc sobie samemu, to i "Swiety Boze nie pomoze"...
piotr1:
Tak czytam to pieprzenie pseudodunskich pseudopodatnikow pt zpatentem, ae czy tam ea, martynam i innych i nie wiem- śmiać sie czy płakać?
Nie biorę teraz pod uwagę Cyganów koczujacych w cph i innych ale konkretnie te historie i tego pana Adama i pytam was- a gdzie w tych waszych zasranych podatkach, z którymi pewnie i tak kombinujecie żeby płacić jak najmniej- gdzie tu jest człowiek?
Chyba ze dla was bezdomny to juz nie czlowiek....
Powtarzam- nie mowie o Europie, o cph, o śmietnikach, o schroniskach dla bezdomnych...
Mowie tylko i wyłącznie o tym konkretnym przypadku zagrożenia życia człowieka ..
Na jakim świecie przyszło nam żyć? Szkoda gadać...
myszka0807:
--- Cytat: @ae@ w 28 Cze 2013, 14:18:24 ---...Państwo Duńskie - bezduszna maszyna w której ludzie pociągają za sznurki...
Adam - alkoholik, bez pracy przebywa nielegalnie w Danii.
Panstwo dunskie - moje podatki placi za jego noclegi i utrzymanie w Danii.
Adam - przypadkowo??? wdaje sie w bójke w centrum handlu narkotykami Chrystiani.
Za darmo? czyli za moje - podatników pieniadze zostaje przewieziony do szpitala, wyleczony. Potem wypisany.
Dalej zeruje na dunskim panstwie i moich podatkach - dalej nielegalnie przebywa w Danii, majac zapowniony bezplatny nocleg i wyzywienie.
Ja tez uwazam ze dunskie panstwo to bezduszna maszyna do wydawania moich pieniedzy!
Adam jest obywatelem polskim - nie dunskim. Wypadaloby zeby polscy podatnicy go utrzymywali.
Ciekawe co by bylo gdyby zamiescic te komentarze w polskim blogu - kochani polscy podatnicy placcie na alkoholika przebywajacego w Danii. Polska mu sie znudzila ale Polaków pieniadze by sie przydaly...
--- Koniec cytatu ---
wszystko fajnie i pieknie ale czemu nie napisalas ze myszolka kasa tez idzie na to .mocno napisalas .ale prawde ja wczoraj tez napisalam ale moj post ZOSTAL SKASOWANY .trudno .tak sie zastanawiam jakim cudem ten cyrk znalazl sie w dunskich gazetach?przypadek - nie chyba falsze dziadowanie .moze pan Adam by chcial prace?to szybciej by sie pomoglo .tylko troche checi .chlac i miec moze nie kazdy by tak chcial pieprzyc sobie zycie.ale noc noe roboc a miec -czemu nie .juz nie raz na forum wyszlo ze plakali ze kasy nie maja pracy nie maja ale jak prace sie dawalo to ciiiiiiisza bloga.gdzies ten nasz rodak zbladzil chlanie koncerty a nie miec mieszkania pracy ?!?!?mieszane uczucia .zal jako czlowieka tylko jako mlodego czlowieka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej