Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (11/34) > >>

aisak:
A wielu takim wstyd jest wracac do kraju, bo wiadomo , jak kochani rodacy witaja powracajacych: nieudacznik ::)...

myszka0807:
Wstyd?!?!bo z reguly opowiadanie bajek co to sie robi i ile sie zarabia za granicamoze wlasnie doprowadzic do tego.zla jestem na ludzi co sie poddaja .mozna powiedziec ida na latwizne albo sa tak slabi ze nie moga sie dzwignac.ciekawe czy Adam podjalby oferowana mu prace?

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 28 Cze 2013, 21:35:59 ---Wstyd?!?!bo z reguly opowiadanie bajek co to sie robi i ile sie zarabia za granicamoze wlasnie doprowadzic do tego.zla jestem na ludzi co sie poddaja .mozna powiedziec ida na latwizne albo sa tak slabi ze nie moga sie dzwignac.ciekawe czy Adam podjalby oferowana mu prace?

--- Koniec cytatu ---
Nie kazdy jest myszko tak silny, jak Ty :). Ludzie naprawde sa rozni....

ThaBoss:
Ludzie moga byc rozni ale do roboty chodzic trzeba i nie ma tutaj zbednego gadania .... co to jest w ogole za temat?

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 28 Cze 2013, 21:47:42 ---Nie kazdy jest myszko tak silny, jak Ty :). Ludzie naprawde sa rozni....

--- Koniec cytatu ---
juz co prawda mam urlop.ale czy chcesz mi powiedziec ze jest wiecej tych slabych ludzi?kazdy ciagnie na miare swoich sil a ci co leza to albo biadola albo tak im dobrze -to ich swiat .do pracy wstac nie trzeba nikt nad dupa mu nie stoi ,nie trzeba podporzadkowac sie jakims zasadom .zawsze cos sie znajdzie zawsze ktos sie zlituje i da ZAWSZE JAKOS BEDZIE .nie lubie tego okreslenia .moje motto zycia ma byc dobrze a nie jakos .tacy ludzie zyja z mysla byle dzis.mialam meza alkoholika i wiem jak wyglada takich ludzi swiat .praca sie nie zbrudzil bo albo  pozyczyl i zona odda bo wstyd albo wyniosl cos z domu nie majac na uwadze ze wlasne dzieci okradal.temat rzeka ale kazdy przypadek indywidualnie trzeba by rozwazac.ale czy ci ludzie by chcieli zeby ktos porzadkowal ich swiat .chyba nie bo to ich zycie to ich bajka .jeszcze raz stawiam pytanie czy Adam podejmie oferowana prace?taki czlowiek ktory wylecial z obiegu praw i obowiazkow potrzebowalby stroza ktory by go musial pilnowac przy stanowisku ,ktory by go uczyl wszystkiego od podstaw .to jest tak samo jAk ja bym miala przejsc w ich bajke to zapewne bym sibie w ich srodowisku rady nie dala ale za to oni liderami by byli

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej