Ogólne > Dania i o Danii
Muzułmanie podpalali, minister utajniał.
aisak:
--- Cytat: 1941 w 24 Lip 2013, 22:30:49 --- :o :o :o
Nic nie rozumiem :-\
--- Koniec cytatu ---
Ja tez nie ??? Bo zamiast trzymac sie tematu, psycho spamuje gorzej ode mnie.... :D
psychopata:
Zauwazylem, ze sie rozpedzilas i przeprosilas wtedy, ale nie zauwazylem, jakaz to opcje niby TV2 prezentuje. Ale to tez cala Ty, rzucasz haslo i liczysz, ze nikt nie bedzie dociekal szczegolow ;D
Co do czytania ze zrozumieniem, polecam to w kontekscie podanego przeze mnie pierwszego linku w kwestii Julii G.
1941:
--- Cytat: aisak w 24 Lip 2013, 22:32:36 ---Czytaj ze zrozumieniem... kolejny raz ::). "Panstwowa" popelnilam z rozpedu, potem, jak nie zauwazyles (jak zwykle... :D ) przeprosilam i poprawilam.
Poza tym, wybacz, ale nie mam przyjemnosci ani byc Twoja droga ::), ani tym bardziej specjalistka ::), jak to wciaz i wszedzie probujesz mi wmowic, wiec nej, tak 8) dla piedestalu, na ktorym koniecznie chcialbys mnie umiescic :D.
--- Koniec cytatu ---
No, no sama przyznaj, ze troche gwazdorzysz czasem, wiec sie tak nie obrazaj.
Co do sporu to i tak nikt nikogo nie przekona, kazdy prezentuje swoje poglady i juz.
aisak:
Pewnie, ze sie nie obrazam i nawet... po cichu przyznaje racje :D.
Co do faktow, fakt :D. Typowa humanistka ze mnie i narwaniec ;). Znajde cos, co wydaje mi sie interesujace i nie sprawdzam szczegolowo zrodla, bo wiem,... ze psycho sie tym zajmie :D :D :D.
No, ale kazdy z nas ma tu do wykonania inna robote, prawda ;) :)?
psychopata:
Prawda.
A wracajac do tekstu, czyjkolwiek by on nie byl. Jest zrownowazony, duzo bardziej niz wyskoki naszej wlasnej dunskiej DF na przyklad.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej