Ogólne > Rodzina ...
Ciąża a praca w nocy
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 22 Lip 2013, 22:15:08 ---kiedy ludzie spia 280 godzin w miesiacu
--- Koniec cytatu ---
Velkommen hjem, Myszenkoo :D!
W trumnie... :D :D :D :D
A serio, znalam oldfru, ktora zapisywala sobie po 12-18h na dniowke ::). Zawsze zachodzilam w glowe, jak to moze nie dziwic naszych pracodawcow Dunczykow :D :D :D.
myszka0807:
hej Aisak ale jak to sie robi co prawda ja sobie tez pisze tyle godzin ile chce i mam za to zaplacone ale w tym przypadku ona chyba naprawde pracuje po 11 godzin przez 6 dni w tygodniu .Naprawde wspolczuje ludzikom co tak naparzaja
1941:
--- Cytat: aisak w 22 Lip 2013, 22:27:20 ---Velkommen hjem, Myszenkoo :D!
W trumnie... :D :D :D :D
A serio, znalam oldfru, ktora zapisywala sobie po 12-18h na dniowke ::). Zawsze zachodzilam w glowe, jak to moze nie dziwic naszych pracodawcow Dunczykow :D :D :D.
--- Koniec cytatu ---
Ja mysle, ze trzeba "dawac" w pracy z siebie wiecej niz konkurencja hahaha Hoollywood ;)
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 23 Lip 2013, 00:23:34 ---hej Aisak ale jak to sie robi co prawda ja sobie tez pisze tyle godzin ile chce i mam za to zaplacone ale w tym przypadku ona chyba naprawde pracuje po 11 godzin przez 6 dni w tygodniu .Naprawde wspolczuje ludzikom co tak naparzaja
--- Koniec cytatu ---
Mialam w sezonie dnowki po 11-14 godzin, 3 tyg bez przerwy, jeden dzien lenistwa i znowu kolowrot. A sprobowalabym tylko odmowic. Oczywiscie firma zrzeszona w zwiazkach i oczywiscie na lønie tylko 160h ;).
To sie po prostu nazywa swietna organizacja pracy :D.
1941:
to sie nazywa organizacja pracy! Chyba wole jak leza i pachna na zwolnieniu hahaaha
Nie dodalem, ze jestem ciezko zajety. Wow !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej