Ogólne > Rodzina ...

Ciąża a praca w nocy

<< < (2/4) > >>

zpatentem:
To z pewnoscia dostaniesz urlop macierzynski i børnepenge; jest tutaj wiele kobiet ktore beda mogly okreslic szczegoly pomocy.
Dania kocha male "biale" dzieci ze wzgledu na  raczej negatywny przyrost naturalny :)

miranda78:
dziękuję :)

Idris:
Z ta pracą na nocki w ciąży to nie jest takie oczywiste. Sama pamiętam jak mi lekarka powiedziała, że ciąża nie jest przeciwwskazaniem do nocnych zmian.
Dopabuse sama musiałam się z szefostwem ugadac a i tak był to piaty czy szósty miesiąc. I żeby nie było też nie pracuję jako filozof.
Ania najlepszą radę jaką mogę Ci dać to porozmawiaj ze swoimi związkami jakie są Twoje prawa i czego możesz oczekiwać. Zasady przechodzenia na barsel też się różnią w zależności od układów zbiorowych

zpatentem:
Tylko i wylacznie lekarz jest w stanie okreslic czy autorka tam i przy tym moze pracowac; zwiazki tez poleca zasiegnac opini lekarza. Ponizej linki do wszelakich i kompetentnych opini na ten temat, ktore potwierdzaja moj poprzedni post; wiec... google translate :)

https://www.google.dk/#output=search&sclient=psy-ab&q=natarbejde+og+graviditet&oq=natarbejde+og+gravid&gs_l=hp.1.0.0j0i30.2560.13330.0.16935.20.9.0.11.11.0.82.540.9.9.0....0...1c.1.21.psy-ab.tZe4N5LNqtk&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.49478099%2Cd.ZWU%2Cpv.xjs.s.en_US.c75bKy5EQ0A.O&fp=6a2a640773ede1ef&biw=1920&bih=947

myszka0807:

--- Cytat: miranda78 w 21 Lip 2013, 17:57:57 ---Nie chodzi mi o wyłudzanie żadnego zasiłku, bo zarabiam na wystarczajacym poziomie. Chodziło mi o zasiłek w okresie po urodzeniu dziecka od 2 lat pracuję zazwyczaj w wymiarze od 130-280 godzin miesięcznie
aNNA

--- Koniec cytatu ---
kiedy ludzie spia 280 godzin w miesiacu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej