Ogólne > Hydepark
Do wszystkich szanownych plotkarek no i panów co oglądają "dupy"
psychopata:
Ja ze swojej strony pozdrawiam trojke rodakow z metra relacji Nørreport-Christianshavn, a szczegolnie pana, ktory opowiadal, jak to sie kiedys z Kuba najebali i zostali wyrzuceni z metra przez obsluge.
aisak:
Jak koncert zyczen..., to ja moze mame, ktora "zmeczona" ;) :D usnela na plazy i po przebudzeniu w przeswiadczeniu, ze osobisty syn oraz jego kolega byli z nia na rzeczonej plazy, zaalarmowala ratownikow i zrobila afere z helikopterami, politi i relacja w wiadomosciach tv2 news na czele :D.
W tym czasie niczego nieswiadome zaistnialego zamieszania dzieciaki, spokojnie zwiedzaly atrakcje w pobliskim miasteczku z inna mama, ktora miala je pod swoja czula opieka i ktora wczesniej ustalala ze "zmeczona" pania plany wycieczki :D :D :D.
"Impreza" kosztowala wladze miejskie, jak skrupulatnie podaly media, bagatela, 6000kr... Oraz klopoty dla matki, ktora zabrala chlopcow na wycieczke...
A zmeczona pani? No coz, bylo goraco, chcialo sie pic, a Polak/Polka nie wielblad... ;) :D
myszka0807:
Dobrze ze ja ciagle sama jezdze. ;D
psychopata:
Opowiesci z dzis przed kinem Palads. Pozdrowienia dla pani i jej kompana z lawki pod kinem, gdzie kazdy ze swoim szesciopakiem Heinekena siedzial i opowiadal dosc glosno o najebaniu sie w roznych konfiguracjach.
Czy my nie potrafimy rozmawiac o czyms innym?
myszka0807:
Zapewne nowe piwka mialy im pomoc w leczeniu kaca
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej