Ogólne > Hydepark

Do wszystkich szanownych plotkarek no i panów co oglądają "dupy"

<< < (20/22) > >>

myszka0807:
No bawisz sie czy nie?

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 26 Lip 2013, 12:00:44 ---Mysiu, eeeee.... w tym wypadku "nie" profilaktycznie, bo nie wiem, co 19 wymysli... Ale jakby co, to po prostu... uciekne 8) ;)

--- Koniec cytatu ---
on ma zajefajne pomysly bierz zabawki i chodz

vaxa_rys:
Przed chwilą w sklepie towarzystwo pokroju wyzej opisanych "pociagarek", dziewcze wysmiewalo sie z Dunczykow, jakie to z nich cipy, ze nie odezwa sie przy kasie,zeby sie ktos posunal, zeby mozna bylo polozyc na tasmie swoj towar... Mialo chyba brzmiec zabawnie, wyszlo żałośnie. Kasjerka moze tez rozumie po polsku uwagi na swoj temat...Pozdrawiamy parkę, jesli nas czytaja  8)

myszka0807:
Ha ha dobre ale BURAKI  ;D

aisak:

--- Cytat: vaxa_rys w 27 Lip 2013, 20:24:09 ---Przed chwilą w sklepie towarzystwo pokroju wyzej opisanych "pociagarek", dziewcze wysmiewalo sie z Dunczykow, jakie to z nich cipy, ze nie odezwa sie przy kasie,zeby sie ktos posunal, zeby mozna bylo polozyc na tasmie swoj towar... Mialo chyba brzmiec zabawnie, wyszlo żałośnie. Kasjerka moze tez rozumie po polsku uwagi na swoj temat...Pozdrawiamy parkę, jesli nas czytaja  8)

--- Koniec cytatu ---
Mnie osobiscie zachwyca kultura przy kasach. Nikt sie nie pcha, nikt krzywo nie patrzy,wszyscy cierpliwie i z usmiechem czekaja na swoja kolejka. Zero stresu :). Prawie przyjemnosc :D.

A w Polsce.... wykrzywione twarze, pokrzykiwania, popychanki, ufff, czuje sie jak bydelko idace na rzez podbijane batem oprawcy. Naprawde nej, tak 8).

Ale, no nie wiem..., rozne sa.... eeeeee.... zboczenia, wiec jesli ktos tak lubi, coz... ;) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej