Regionalne > Århus, Aalborg ...

praca, praca - szukam

<< < (4/9) > >>

myszka0807:
Mam tez okna do umycia ----przyjedz

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 26 Lip 2013, 00:19:04 ---Co na to twoja xona .co ona mowi o twoich podbojach panstw?powiedz ze masz jeszcze dzieci!ty podrozujesz kobita w Polsce .ty sie realizujesz,NIBY RAZEM A TAK NAPRAWDE OSOBNO

--- Koniec cytatu ---

Wcale bym sie nie zdziwił, zeby to był tata od lejny hahahaha

willa101:
nie mamy jeszcze dzieci ... jak będą to i tak będę je wszędzie zabierał..co za problem? bo szkoła? bo studia?
A co do żony to nie znam wiele tak udanych związków jak my ( w dalsze trasy jeździmy razem)...wszelkie komentarze na ten temat są zbędne..nie założyłem tego wątku dla wywlekania mojego prywatnego życia i uszanujcie to..wiem że dowolne anonimowe komentarze są przywilejem internetu....ale te akurat prowadzą do błędnego koła...ja mam do wykonania myślę że dobry plan i tego się trzymam..

dajcie jakiś konstruktywny pomysł, podzielcie się swoimi doświadczeniami, napiszcie coś o sobie, swoich planach itp - są takie?

ps. ja was nie oceniam bo od tego nie jestem - sami się oceniacie pisząc tu  ???

1941:

--- Cytat: willa101 w 26 Lip 2013, 01:04:00 ---nie mamy jeszcze dzieci ... jak będą to i tak będę je wszędzie zabierał..co za problem? bo szkoła? bo studia?
A co do żony to nie znam wiele tak udanych związków jak my ( w dalsze trasy jeździmy razem)...wszelkie komentarze na ten temat są zbędne..nie założyłem tego wątku dla wywlekania mojego prywatnego życia i uszanujcie to..wiem że dowolne anonimowe komentarze są przywilejem internetu....ale te akurat prowadzą do błędnego koła...ja mam do wykonania myślę że dobry plan i tego się trzymam..

dajcie jakiś konstruktywny pomysł, podzielcie się swoimi doświadczeniami, napiszcie coś o sobie, swoich planach itp - są takie?

ps. ja was nie oceniam bo od tego nie jestem - sami się oceniacie pisząc tu  ???

--- Koniec cytatu ---

Swietnie sie bawie, ale dawaj dalej  ;) troszke "ruchu" sie przyda  8)

1941:
Aaaa przypomniało mi sie, wiesz ja to tak najbardziej chciałbym  ;) zeby taka jedna mnie pokochała a ona nie chceeeee, to po co ja jej te okna myje? Tylko dla sportu? Nie no bo w zasadzie to ona mi noooo mozna powiedziec smiało nie placi.
Jakies kiepskie porady masz. Wydawałes sie taki madry zyciowo, jak sie tak zaczytałem, a tu .............  ::) ::)
Dodam, ze rubryke tez prowadzisz ciekawa  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej