Regionalne > Århus, Aalborg ...
praca, praca - szukam
myszka0807:
--- Cytat: willa101 w 26 Lip 2013, 01:04:00 ---nie mamy jeszcze dzieci ... jak będą to i tak będę je wszędzie zabierał..co za problem? bo szkoła? bo studia?
A co do żony to nie znam wiele tak udanych związków jak my ( w dalsze trasy jeździmy razem)...wszelkie komentarze na ten temat są zbędne..nie założyłem tego wątku dla wywlekania mojego prywatnego życia i uszanujcie to..wiem że dowolne anonimowe komentarze są przywilejem internetu....ale te akurat prowadzą do błędnego koła...ja mam do wykonania myślę że dobry plan i tego się trzymam..
dajcie jakiś konstruktywny pomysł, podzielcie się swoimi doświadczeniami, napiszcie coś o sobie, swoich planach itp - są takie?
ps. ja was nie oceniam bo od tego nie jestem - sami się oceniacie pisząc tu ???
--- Koniec cytatu ---
no zapewne brac dzieci bo tata ma swietny plan ktorego tak naprawde nie posiada.dobry plan -szukajac pracy?zyjac na walizkach .pytasz o nasz plan na zycie ?!-stala praca ,rodzina ,stabilnosc, no to nasz plan .nikt cie nie ocenia twoj wybor twoja broszka co robisz ,ale zauwaz to nie my piszemy ze potrzebujemy pomocy a ty piszac o swoim wspanialym planie zyciowym sam wystawiasz sie na temat do dyskusji .dales swoj apel na forum wiec jest dyskusja jak chciales jej uniknac trzeba bylo umiescic swoj poszukiwawczy anons w dziale ogloszenia. Szkoda ze pozytywne posty przyjmujesz na ,,klate,,a co nie po twojej mysli to juz be be .gratuluje wspanialej zony .oby tak dalej .zapewne sa ludziki co. Chca stabilizacji i sa ludziki co szukaja cale swoje zycie swojego miejsca .a co jak dzieci nie beda chcialy ?ale zaraz dowalisz ze to tez ,,twoje malpy i twoj cyrk,,.podobne zycie maja dzieci rodzin ktore pracuja w objazdowych cyrkach co miasto nowa szkola ,piszesz ze my tu piszac sami sie oceniamy A TY ZAPEWNE WYSTAWIASZ SOBIE REKLAME ,LANSUJESZ SIE!kazdy ma swoj plan na zycie jak tobie twoj odpowiada to dobrze .moje spostrzezenia potraktowales jak atak .ja osobiscie bym nie chciala jezdzic na oparach autkiem ,nie miec wlasnego pokoju lozka moze i wygodna jestem ale JA MAM TAKI PLAN ZYCIA.
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 26 Lip 2013, 06:11:26 ---no zapewne brac dzieci bo tata ma swietny plan ktorego tak naprawde nie posiada.dobry plan -szukajac pracy?zyjac na walizkach .pytasz o nasz plan na zycie ?!-stala praca ,rodzina ,stabilnosc, no to nasz plan .nikt cie nie ocenia twoj wybor twoja broszka co robisz ,ale zauwaz to nie my piszemy ze potrzebujemy pomocy a ty piszac o swoim wspanialym planie zyciowym sam wystawiasz sie na temat do dyskusji .dales swoj apel na forum wiec jest dyskusja jak chciales jej uniknac trzeba bylo umiescic swoj poszukiwawczy anons w dziale ogloszenia. Szkoda ze pozytywne posty przyjmujesz na ,,klate,,
--- Koniec cytatu ---
Praca, stabilnosc, rodzina???
O czym Ty piszesz?, przeciez tu prawie kazdy rozpieprza sobie na wzajem rodziny hahaha. Stabilne to moze łózka sa na ktorych sie sypia hahaha. a co do pracy to ona tez taka stabilna jak te uklady miedzyludzkie hahaha ot i cała prawda. Sorrrki sa rodziny stabilne ok, zeby było sprawiedliwie ;)
myszka0807:
No no wszystko ok.dorosly czlowiek jak chce niech wedruje nawet na ksiezyc ale w imie czego dzieci maja co tydzien byc w innym miejscu .nastepnie nie trzeba nigdzie wyjezdzac jak malzenstwo ma SIE ROZPIEPRZYC TO SIE ROZPIEPRZY NA TO RECEPTY NIE MA.praca ?jakos tu w Danii ciagne od 8lat te sama w Polsce tez ciagnelam 16 lat te sama prace..jest wiele osob moze nawet wiecej ktore latami ciagna te sama prace.wszedzie na swiecie jest kryzys z praca wiec po co wedrowac i nigdzie nie zagrzac miejsca ?!?
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 26 Lip 2013, 08:49:34 ---No no wszystko ok.dorosly czlowiek jak chce niech wedruje nawet na ksiezyc ale w imie czego dzieci maja co tydzien byc w innym miejscu .nastepnie nie trzeba nigdzie wyjezdzac jak malzenstwo ma SIE ROZPIEPRZYC TO SIE ROZPIEPRZY NA TO RECEPTY NIE MA.praca ?jakos tu w Danii ciagne od 8lat te sama w Polsce tez ciagnelam 16 lat te sama prace..jest wiele osob moze nawet wiecej ktore latami ciagna te sama prace.wszedzie na swiecie jest kryzys z praca wiec po co wedrowac i nigdzie nie zagrzac miejsca ?!?
--- Koniec cytatu ---
Doswiadczenie? Ambicja? Lepsze warunki? Pobory? To o pracy zeby nie było ;)
myszka0807:
;) zycie przezyc godnie .ambicje chyba kazdy ma.stabilnosci kazdy chce .doswiadczenie-?cale zycie sie uczymy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej