Regionalne > Århus, Aalborg ...
praca, praca - szukam
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 26 Lip 2013, 09:06:45 --- ;) zycie przezyc godnie .ambicje chyba kazdy ma.stabilnosci kazdy chce .doswiadczenie-?cale zycie sie uczymy
--- Koniec cytatu ---
Niektorzy ucza sie szybciej ;)
Stabilnosc? chciec to moc, nie pieeeeee sie w tancu hahahaha.
Co do tego godnego zycia, to proste ocena indywidualna i subiektywna.
Miec ambicje a je realizowac to? niech sie zastanowie.......................
myszka0807:
Noooo.zawsze moze byc gorzej moja etykieta na zycie
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 26 Lip 2013, 09:14:00 ---Noooo.zawsze moze byc gorzej moja etykieta na zycie
--- Koniec cytatu ---
No i dlatego masz gorzej :D
Bo widzisz ja mowie k..... zawsze moze byc lepiej, ale jak wyszło to nie jest zle i mam za to dobrze ;) proste? :)
waruiny:
Kolejny, który uwierzył w denish dream. :P Idz do Skata i załatw cpr (tzn. tax numer). Może w Kolding łatwiej go uzyskać. W Kopenhadze bez cpr'a też wiele nie zdziałasz.
aisak:
--- Cytat: willa101 w 26 Lip 2013, 01:04:00 ---nie mamy jeszcze dzieci ... jak będą to i tak będę je wszędzie zabierał..co za problem? bo szkoła? bo studia?
A co do żony to nie znam wiele tak udanych związków jak my ( w dalsze trasy jeździmy razem)...wszelkie komentarze na ten temat są zbędne..nie założyłem tego wątku dla wywlekania mojego prywatnego życia i uszanujcie to..wiem że dowolne anonimowe komentarze są przywilejem internetu....ale te akurat prowadzą do błędnego koła...ja mam do wykonania myślę że dobry plan i tego się trzymam..
dajcie jakiś konstruktywny pomysł, podzielcie się swoimi doświadczeniami, napiszcie coś o sobie, swoich planach itp - są takie?
ps. ja was nie oceniam bo od tego nie jestem - sami się oceniacie pisząc tu ???
--- Koniec cytatu ---
Willa, anonimowo nie piszemy, wszyscy jestesmy przejrzysci i do wgladu ;) :D. To tak tylko, jako informacja.
Fajne masz plany, podoba mi sie to. Trzymaj sie swoich marzen i realizuj je krok po kroku. Tyle, co ja moge dopowiedziec :).
A naszymi "pociesznymi" komentarzami za bardzo sie nie przejmuj, lubimy sie tez troszke zabawic nowicjuszem, ale mam nadzieje, ze niegroznie i nie czujesz sie urazony. Jesli tak, wybacz :). Ale nie zrazaj sie i pisz, opowiadaj, pytaj dalej.
Nasze komentarze sa tez wynikiem wczesniejszych doswiadczen z innymi tu na forum i w realu, wiec nawet, jesli forma odpowiedzi jest troche nie taka, to zawsze jakas szczypta prawdy w tym jest...
Ja radze, rusz szybko za praca, dzwon, idz osobiscie, tak jest najlepiej, pisanie nic nie daje-wiem z doswiadczenia, bo sezon sie konczy i z praca bedzie coraz trudniej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej