Ogólne > Edukacja

Wyprawka szkolna

<< < (8/8)

Idris:

--- Cytat: happybeti w 04 Sie 2013, 14:56:42 --- :-\ ???
Aisak, ale to tylko dyskusja przecież  :).
Przecież ja do Idris nic nie mam, mam nadzieje, że ona tez nie bierze do siebie tego, co ja piszę :).
Naprawd :Dę, proszę, potraktujcie temat bardziej "abstrakcyjnie", ok?
 :-*

Wytłumacz mi tylko jeszcze, proszę, co jest tak śmiesznego w jedzeniu rzeczy, które Twój Misiek pakuje do szkoły?
Ja zawsze myslałam, że to "normalny" zestaw- ba, nawet zalecany.
A może to juz nie jest "cool" w tym wieku i trzeba zabierać chipsy, colę i żelki?
W takim razie skąd uniesiona brew nauczycielki?
Nic teraz nie rozumiem  ::)

--- Koniec cytatu ---
Asiak, problem polega na tym, że ja lubię z Betti się spierać. Ona twardo stoi przy swoim zdaniu  :D
Tak, że Betti, niech tylko znajdę odrobinę czasu...

happybeti:

--- Cytat: Idris w 04 Sie 2013, 20:13:15 ---Asiak, problem polega na tym, że ja lubię z Betti się spierać. Ona twardo stoi przy swoim zdaniu  :D
Tak, że Betti, niech tylko znajdę odrobinę czasu...

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D
Już się uzbrajam w plastry na odciski od klawiatury.
I podręczną gaśnicę  ;D ;D ;D
 :)

aisak:

--- Cytat: happybeti w 04 Sie 2013, 14:56:42 ---
Wytłumacz mi tylko jeszcze, proszę, co jest tak śmiesznego w jedzeniu rzeczy, które Twój Misiek pakuje do szkoły?
Ja zawsze myslałam, że to "normalny" zestaw- ba, nawet zalecany.
A może to juz nie jest "cool" w tym wieku i trzeba zabierać chipsy, colę i żelki?
W takim razie skąd uniesiona brew nauczycielki?
Nic teraz nie rozumiem  ::)

--- Koniec cytatu ---
Nie ma opcji, zeby to jakies jedzenie smieciowe bylo. Reguly zna, tylko kombinuje , jak kon pod gore w ich ramach :D. On zabiera wiec do szkoly np jakies krewetki luzem, orzechy, trawsko (tzn. salate :D ), czy tez marchewke z nacia szczegolnie... Nie uznaje kanapek, wiec jesli juz bulka ( biala niestety, ale walka trwa... ;) ) i jesli juz miesko, to osobno.

Przekomicznie wyglada to jego jedzenie z madpakke, wiec nauczycielka jeszcze brew podnosi... :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej