Ogólne > Pomoc!

Polski Lekarz potrzebuje opini o doktor Zelkowicz i doktor Poul Amberg

<< < (3/4) > >>

newbie12:
O przypadkach z panią Zelkowicz pisałam w innym wątku, teraz mi się nie chce, powiem tylko tyle - trzymaj się od niej z daleka! Natomiast doktor Amberg jest w porządku, nigdy nie zdarzyło się, żeby żałował skabusewania do specjalisty czy na badania.

nadusiaa:
ja mialam zelkowicz i odradzam .ma niepokolei w glowie nie nadaje sie do dzieci.moja corka jak byla mala miala ten sam problem stwierdzono w polsce przykurcz kregu szyjnego rehabilitacja i kontrola okulistyczna ,najczesciej ta wada spowodowana wada wzroku i tak bylo u mojej corki.otrzymala okulary jak miala 9 miesiecy i dluga rehabilitacja , naciaganie kregu szyjnego bolesna dla dziecka jak i matki ale teraz niema zadnych problemow.jakby co pisz na priv

aisak:

--- Cytat: karolwb w 01 Sie 2013, 18:48:37 ---Niech żyje duńska służba zdrowia. A tatuś dun nie zainteresowany stanem zdrowia swojego dziecka. Tu trzeba krzyczeć, bo inaczej nic się nie da zrobić. Tak służba medyczna. Nas tutaj nie chcą leczyć jako polaków. A u nas nie chcą leczyć duńskie dzieci. taka jest prawda. :(
Asiak ty moja higienistko. Jakie masz godziny otwarcia swojego gabinetu higienistycznego, to przyjdę na jakiś masażyk lub na ułożenie moich zwłok na jakieś fajnej deseczce.  ;)

--- Koniec cytatu ---
Karol prosze.... znowu zapomnialam, ze to Ty  i zaliczylbys jakas, hmm.... mala dyskusje :D :D :D

Obciach mi robisz, poskarze sie..... ;) :D :D

zpatentem:
Dodam (nie wiedzac po co :) ), ze Poul Amberg dostal niezmiernie pozytywne oceny na internecie.

waruiny:

--- Cytat: zpatentem w 02 Sie 2013, 13:24:02 ---Dodam (nie wiedzac po co :) ), ze Poul Amberg dostal niezmiernie pozytywne oceny na internecie.

--- Koniec cytatu ---
A niech używają wujka google translate.  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej