Ogólne > Rodzina ...

rodzinne pomocy proszę

<< < (10/15) > >>

1941:

--- Cytat: sylwia1984 w 20 Sie 2013, 10:54:27 ---Witam,
jestem tutaj nowa.
Mąż pracuje w Dani już od pół roku, ja z dziećmi jestem w Polsce, proszę o pomoc gdzie i jak załatwić (jakie dokumenty), aby otrzymać rodzinne.

--- Koniec cytatu ---

Hehehe jak maz pol roku juz pracuje w Danii, i pytasz o rodzinne Ty, to ciekawe czym sie Twoj maz w tej Danii przez te pol roku interesowal ???  8)  Nic nie mowie  ;) ;D

sylwuśka:

--- Cytat: 1941 w 20 Sie 2013, 12:30:48 ---Hehehe jak maz pol roku juz pracuje w Danii, i pytasz o rodzinne Ty, to ciekawe czym sie Twoj maz w tej Danii przez te pol roku interesowal ???  8)  Nic nie mowie  ;) ;D

--- Koniec cytatu ---
Oj już daj spokój dziewczynie, może mąż ciężko pracuje albo nie ma internetu. U nas też ja wszystko załatwiam bo siedze w domu i mam czas :)

1941:

--- Cytat: sylwuśka w 20 Sie 2013, 12:32:21 ---Oj już daj spokój dziewczynie, może mąż ciężko pracuje albo nie ma internetu. U nas też ja wszystko załatwiam bo siedze w domu i mam czas :)

--- Koniec cytatu ---

To masz to samo  :o ??? :-\

sylwuśka:

--- Cytat: 1941 w 20 Sie 2013, 12:33:58 ---To masz to samo  :o ??? :-\

--- Koniec cytatu ---
że niby co mam? :/

aisak:

--- Cytat: sylwuśka w 20 Sie 2013, 12:32:21 ---Oj już daj spokój dziewczynie, może mąż ciężko pracuje albo nie ma internetu. U nas też ja wszystko załatwiam bo siedze w domu i mam czas :)

--- Koniec cytatu ---
No to ciekawe,dlaczego to my kobiety musimy zawsze byc tymi "mozgami" w domach  ;) :D?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej