Ogólne > Rodzina ...
rodzinne pomocy proszę
1941:
--- Cytat: sylwuśka w 20 Sie 2013, 12:36:16 ---że niby co mam? :/
--- Koniec cytatu ---
A nic, tak tam tego hmmmm.
Nie rozumiem facetow nie dbajacych o wlasne dzieci i tyle 8)
Goscie robia za granica, a zonki siedzace w Polsce zalatwiaja sprawy za granica za mezow, daj spokoj, dla mnie to nienormalne i nie OK. Zachodzac do Kommune zalatwiasz sprawe w 3 minuty i po zawodach, z pelna informacja w sprawie. A tu ????
Ja jakbym powiedzial zonie, ze ma zalatwiec rodzinne bo ja pracuje za granica to smiechem by mnie pogrzebala hahahaha.
aisak:
--- Cytat: 1941 w 20 Sie 2013, 12:42:21 ---A nic, tak tam tego hmmmm.
Goscie robia za granica, a zonki siedzace w Polsce zalatwiaja sprawy za granica za mezow, daj spokoj, dla mnie to nienormalne i nie OK. Zachodzac do Kommune zalatwiasz sprawe w 3 minuty i po zawodach, z pelna informacja w sprawie. A tu ????
Ja jakbym powiedzial zonie, ze ma zalatwiec rodzinne bo ja pracuje za granica to smiechem by mnie pogrzebala hahahaha.
--- Koniec cytatu ---
Brawo :)
sylwuśka:
--- Cytat: 1941 w 20 Sie 2013, 12:42:21 ---A nic, tak tam tego hmmmm.
--- Koniec cytatu ---
No widzisz każdy ma inne układy w domu u jednych jest tak u drugich inaczej. Wazne żeby każdemu pasowało :)
sylwuśka:
--- Cytat: aisak w 20 Sie 2013, 12:40:41 ---No to ciekawe,dlaczego to my kobiety musimy zawsze byc tymi "mozgami" w domach ;) :D?
--- Koniec cytatu ---
No widzisz tak to już jest ..ja np nie uważam że coś na tym trace wręcz przeciwnie jestem później bardziej doinformowana a co wiem to jest moje :)
farvela:
A czy ktoś z was składał jakieś wnioski (formularze?) o te dodatkowe wyrównanie rodzinnego? Bo z treści powyżej nie wynika (np Sylwuska) czy ubiegacie się o rodzinne w ogóle czy o te wyrównanie? Na stronie borger widzę ze nie na jeszcze wytycznych co robić, jest napisane, ze trwają ustalenia z udbetaling co do sposobu obsługi tego... Ale czy ktoś z was już coś robił w tej sprawie? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej