Ogólne > Hydepark
På dansk - pisze się przez MAŁE "d" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
happybeti:
"Jeg kører på cykel "- spotkalam sie w szkole i z ta forma, ale zazwyczaj mowimy "Jeg cykler" i nauczycielka to aprobuje.
Ciekawe, co teraz, bo znow mamy nowa. to juz czwarta w mojej "karierze". 8) ::)
1941:
--- Cytat: happybeti w 18 Sie 2013, 21:31:43 ---"Jeg kører på cykel "- spotkalam sie w szkole i z ta forma, ale zazwyczaj mowimy "Jeg cykler" i nauczycielka to aprobuje.
--- Koniec cytatu ---
I dobrze, docenisz po czasie, masz wieksze dosiwadczenie z rozna wymowa i wiadomosciami o jezyku, to jest naprawde ok. U mnie zmieniali sie nauczyciele jak w kalejdoskopie hahaha
aisak:
--- Cytat: Idris w 18 Sie 2013, 21:26:13 ---A Tobie potrzebne jest wyksztalcenie uniwersyteckie czy dogadanie sie z szarym czlowiekiem?
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie to samo pytanie zadaja mi moi dunscy znajomi. Coz moge odpowiedziec ??? ? Tyle, ze to dunscy nauczyciele mnie ucza :D!
aisak:
--- Cytat: happybeti w 18 Sie 2013, 21:31:43 ---"Jeg kører på cykel "- spotkalam sie w szkole i z ta forma, ale zazwyczaj mowimy "Jeg cykler" i nauczycielka to aprobuje.
--- Koniec cytatu ---
Tez nam sie zmienia. Ja juz nie wiem czy z 10 czy z 11 nauczycielem mam do czynienia. W sumie moze i niezle, ale przez to ja nie chwytam zadnej ciaglosci, bo kazdy przychodzi z wlasnymi podrecznikami i za kazdym razem jakis inny dzial zaczynamy. Problem, ze go nigdy nie konczymy... :D
1941:
--- Cytat: aisak w 18 Sie 2013, 21:36:53 ---Wlasnie to samo pytanie zadaja mi moi dunscy znajomi. Coz moge odpowiedziec ??? ? Tyle, ze to dunscy nauczyciele mnie ucza :D!
--- Koniec cytatu ---
Nie no, u mnie byli chinscy hahaha
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej