Ogólne > Hydepark
På dansk - pisze się przez MAŁE "d" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idris:
--- Cytat: aisak w 18 Sie 2013, 21:39:21 ---Tez nam sie zmienia. Ja juz nie wiem czy z 10 czy z 11 nauczycielem mam do czynienia. W sumie moze i niezle, ale przez to ja nie chwytam zadnej ciaglosci, bo kazdy przychodzi z wlasnymi podrecznikami i za kazdym razem jakis inny dzial zaczynamy. Problem, ze go nigdy nie konczymy... :D
--- Koniec cytatu ---
Bo różnorodność jest może i dobra ale z umiarem. Co za dużo to...
1941:
--- Cytat: Idris w 18 Sie 2013, 21:43:20 ---Bo różnorodność jest może i dobra ale z umiarem. Co za dużo to...
--- Koniec cytatu ---
Idris bo to zaczyna sie ukladac dopabuse gdzies pod koniec 4 na poczatku 5 modulu. Na 6 jest juz normalnie i wszystko staje sie prostsze i zrozumiale, przynajmniej ja tak mialem ;) A moze, ze stary juz jestem, to dlatego ;D ;D ;D
Jomir:
--- Cytat: aisak w 18 Sie 2013, 21:24:44 ---Hehehe, alez tam spece z uniwersytetu w cph wykladaja ;) :D
--- Koniec cytatu ---
Tylko czemu Clavis uznaje sie za najgorsza szkole jezykowa w okolicach Kopenhagi???
Jomir:
--- Cytat: aisak w 18 Sie 2013, 21:39:21 ---Tez nam sie zmienia. Ja juz nie wiem czy z 10 czy z 11 nauczycielem mam do czynienia. W sumie moze i niezle, ale przez to ja nie chwytam zadnej ciaglosci, bo kazdy przychodzi z wlasnymi podrecznikami i za kazdym razem jakis inny dzial zaczynamy. Problem, ze go nigdy nie konczymy... :D
--- Koniec cytatu ---
Nooo.... to mam odpowiedz :)
Jomir:
--- Cytat: 1941 w 18 Sie 2013, 21:39:53 ---Nie no, u mnie byli chinscy hahaha
--- Koniec cytatu ---
Ty sie nie smiej.
Jak moja mama chyba juz dziesci lat temu uczyla sie jezyka na Lollandi, to Turek (z akcentem! ) nauczal, wiec dunski nauczyciel nie taki znow standard :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej