Ogólne > Hydepark
På dansk - pisze się przez MAŁE "d" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aisak:
--- Cytat: 1941 w 19 Sie 2013, 12:22:18 ---Ona ma "dar" fatalnych wyborow hahahahaha chyba. Moze inne szkoly za daleko i lenistwo wylazlo?
--- Koniec cytatu ---
Zaczynamy komentarze osobiste?
psychopata:
1941, ja wszystko rozumiem, lacznie z wyborem szkoly z racji bliskosci. Ale z tego, co Aisak pisala wyszlo mi, ze jej na nauce jezyka zalezy, wiec albo wybieram dobra szkole, nawet jesli sie to wiaze z dojazdem, albo biore co jest blisko i nie oczekuje cudow.
Jak ja sie uczylem, chodzilem do IA Intensiv 3xtyg. na wieczor. Pracowalem wtedy na nocki, wiec to wygladalo tak: praca od polnocy do 7 rano, spac do 14, wstac, powtorzyc material do szkoly i fru na zajecia, bodaj od 17.30 do 20.30 byly. W dni, kiedy nie mialem szkoly, przygotowywalem sie na zajecia, bo sporo tego bylo. Mieszkalismy tez na Amager w tym czasie, szkola byla na Nørrebro, wiec dojazd zajmowal ok. 45 minut w jedna strone. To byly dwa lata wyjete z zyciorysu, ale to sie trzeba zdecydowac, co jest dla nas wazne. Zona robila Studieskolen na rano, tez byla zadowolona, tam az tak nie pilowali jak w IA, ale wciaz byl wysoki poziom.
aisak:
--- Cytat: psychopata w 19 Sie 2013, 12:17:34 ---Jezu, Aisak, uczysz sie w Clavisie? Moze jeszcze u pani Aldony? Nic dziwnego, ze Ci nie idzie, toz to fatalna szkola jest, czemu nie pojdziesz gdzie indziej?
--- Koniec cytatu ---
Czy ja musze koniecznie spowiadac sie na forum?
aisak:
--- Cytat: psychopata w 19 Sie 2013, 12:29:09 ---1941, ja wszystko rozumiem, lacznie z wyborem szkoly z racji bliskosci. Ale z tego, co Aisak pisala wyszlo mi, ze jej na nauce jezyka zalezy, wiec albo wybieram dobra szkole, nawet jesli sie to wiaze z dojazdem, albo biore co jest blisko i nie oczekuje cudow.
Jak ja sie uczylem, chodzilem do IA Intensiv 3xtyg. na wieczor. Pracowalem wtedy na nocki, wiec to wygladalo tak: praca od polnocy do 7 rano, spac do 14, wstac, powtorzyc material do szkoly i fru na zajecia, bodaj od 17.30 do 20.30 byly. W dni, kiedy nie mialem szkoly, przygotowywalem sie na zajecia, bo sporo tego bylo. Mieszkalismy tez na Amager w tym czasie, szkola byla na Nørrebro, wiec dojazd zajmowal ok. 45 minut w jedna strone. To byly dwa lata wyjete z zyciorysu, ale to sie trzeba zdecydowac, co jest dla nas wazne. Zona robila Studieskolen na rano, tez byla zadowolona, tam az tak nie pilowali jak w IA, ale wciaz byl wysoki poziom.
--- Koniec cytatu ---
Super zyciorys i motywacja. Jestem pod wrazeniem, jak zwykle.
psychopata:
Nic nie musisz. Ja sie tylko dziwie, wolno mi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej