Ogólne > Hydepark
På dansk - pisze się przez MAŁE "d" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aisak:
--- Cytat: psychopata w 19 Sie 2013, 12:31:55 ---Nic nie musisz. Ja sie tylko dziwie, wolno mi.
--- Koniec cytatu ---
Wolno.
--- Cytat: psychopata w 19 Sie 2013, 12:17:34 --- czemu nie pojdziesz gdzie indziej?
--- Koniec cytatu ---
A to pytanie nie bylo?
psychopata:
Bylo, ale nie musisz na nie odpowiadac, nie wiedzialam, ze to taka drazliwa kwestia ::).
1941:
--- Cytat: psychopata w 19 Sie 2013, 12:29:09 ---1941, ja wszystko rozumiem, lacznie z wyborem szkoly z racji bliskosci. Ale z tego, co Aisak pisala wyszlo mi, ze jej na nauce jezyka zalezy, wiec albo wybieram dobra szkole, nawet jesli sie to wiaze z dojazdem, albo biore co jest blisko i nie oczekuje cudow.
Jak ja sie uczylem, chodzilem do IA Intensiv 3xtyg. na wieczor. Pracowalem wtedy na nocki, wiec to wygladalo tak: praca od polnocy do 7 rano, spac do 14, wstac, powtorzyc material do szkoly i fru na zajecia, bodaj od 17.30 do 20.30 byly. W dni, kiedy nie mialem szkoly, przygotowywalem sie na zajecia, bo sporo tego bylo. Mieszkalismy tez na Amager w tym czasie, szkola byla na Nørrebro, wiec dojazd zajmowal ok. 45 minut w jedna strone. To byly dwa lata wyjete z zyciorysu, ale to sie trzeba zdecydowac, co jest dla nas wazne. Zona robila Studieskolen na rano, tez byla zadowolona, tam az tak nie pilowali jak w IA, ale wciaz byl wysoki poziom.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie konczylem zadnej elitarnej szkoly na ekstra wysokim poziome, zwykla Sprogcenter w malej miescowosci.
Zaczynalem wieczorem tak jak Ty 2 razy tyg. pracowalem na rannej zmianie. Potem trzy miesiace na rano sie uczylem dluzszy czas i 3 razy tyg. pozniej wieczor chyba 2 lub 3 miesiace, pozniej przerwa 1,5 roku w polowie 4 modulu. Pozniej gdy wrocilem do szkoly zalatwilem 2 i pol modulu w 6 miesiecy, czwartego nie zdwawalem wcale bo dostalem probna na 5ty i po tym juz zdawalem 5 i 6 z koncowym egzaminem, poziom jasne DU2 tylko i tyle. Oceny nie napisze hahaha dodam ze lepszy byl tylko ode mnie Holender ktory ma zone dunke hahaha.
Aisak, zadne osobiste wycieczki, ocena faktow o ktorych jawnie piszesz na forum, tez nie mozna???
Nie wiem czemu oczywiste sprawy powoduja u Ciebie takie obruszenie :-\ ???
aisak:
--- Cytat: 1941 w 19 Sie 2013, 12:22:18 ---Ona ma "dar" fatalnych wyborow hahahahaha chyba. Moze inne szkoly za daleko i lenistwo wylazlo?
--- Koniec cytatu ---
A to co to Twoim zdaniem jest?
--- Cytat: 1941 w 19 Sie 2013, 13:04:56 ---Aisak, zadne osobiste wycieczki, ocena faktow o ktorych jawnie piszesz na forum, tez nie mozna???
Nie wiem czemu oczywiste sprawy powoduja u Ciebie takie obruszenie :-\ ???
--- Koniec cytatu ---
Dobra edit.
1941:
--- Cytat: aisak w 19 Sie 2013, 13:16:08 ---A to co to Twoim zdaniem jest?Dobra edit.
--- Koniec cytatu ---
Moim skromnym zdaniem byly to znaki zapytania, w poszukiwaniu odpowiedzi na stan rzeczy :P :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej