Ogólne > Hydepark

På dansk - pisze się przez MAŁE "d" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< < (11/12) > >>

happybeti:
Przeciez nie my ustalamy sobie terminy egzaminów po kazdym module, tylko nauczyciel prowadzacy informuje egzaminatora, ze dana osoba jest gotowa, by podejsc do egzaminu.

newbie12:
Moze tak jest u Ciebie w szkole, chociaz pierwsze slysze zeby egzamin byl ustalany indywidualnie pod ucznia. U mnie do testow po kazdym module podchodzi cala grupa, no chyba ze ktos zdecyduje sie powtarzac.

kicia:

--- Cytat: newbie12 w 20 Sie 2013, 15:05:50 ---Moze tak jest u Ciebie w szkole, chociaz pierwsze slysze zeby egzamin byl ustalany indywidualnie pod ucznia. U mnie do testow po kazdym module podchodzi cala grupa, no chyba ze ktos zdecyduje sie powtarzac.

--- Koniec cytatu ---
U Nas tak samo egzaminy w dwóch terminach zima lato i koniec jak nie znasz to albo powtarzasz albo spadasz z np.2 poziomu na 1 taka polityka

happybeti:
Tak, u nas jest "indywidualnie" , tzn. tego samego dnia moga mieć egzamin np. dwie osoby z grupy, ale i tak odbywa się on indywidualnie. "Testerka " przychodzi do szkoły specjalnie w tym celu.
Nasze Sprogcenter maleńkie, grupy (popołudniowe, nie wiem, jak z dziennymi) tylko dwie i to niezbyt liczne, więc da się w ten sposób. W mojej np jest jakieś 8 osób.

Wiadomo, że jak szkoła mała i grupy małe, to nauczycielowi łatwiej pracować, więcej czasu poświęcić każdemu z osobna, więcej się zrobi, niż w dużych klasach. Może stąd u nas choć rewelacji nie ma, to każdy do tego swojego modułowego egzaminu jest przygotowany wystarczająco.

aisak:

--- Cytat: happybeti w 20 Sie 2013, 20:57:20 ---Tak, u nas jest "indywidualnie" , tzn. tego samego dnia moga mieć egzamin np. dwie osoby z grupy, ale i tak odbywa się on indywidualnie. "Testerka " przychodzi do szkoły specjalnie w tym celu.
Nasze Sprogcenter maleńkie, grupy (popołudniowe, nie wiem, jak z dziennymi) tylko dwie i to niezbyt liczne, więc da się w ten sposób. W mojej np jest jakieś 8 osób.

Wiadomo, że jak szkoła mała i grupy małe, to nauczycielowi łatwiej pracować, więcej czasu poświęcić każdemu z osobna, więcej się zrobi, niż w dużych klasach. Może stąd u nas choć rewelacji nie ma, to każdy do tego swojego modułowego egzaminu jest przygotowany wystarczająco.

--- Koniec cytatu ---
Podobnie jest u mnie. Ale to Clavis  ::) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej