Ogólne > Tłumaczenia
tłumaczenie z polskiego na duński :)
aisak:
--- Cytat: Ratatata w 17 Sie 2013, 10:06:11 ---Nie zasłaniaj się Jomir :P
chcieć znaczy móc ;D ;D ;D czyżby kwestia motywacji ?? :P ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Kwestia szacunku chyba. Firma, ktora skapi na tlumacza i probuje to sobie zalatwic kosztem innych :o? O jakiej i czyjej motywacji tu mowa? Prywatnej osobie okey, w miare ochoty, ale dla celow komercyjnych...hmmm.....?
zpatentem:
Po kolejnym przeczytaniu doszedlem do zdania, ze zawartosc anonsu jest beznadziejna; kto to opisujac swoja dzialalnosc budowlana wyszczegolniajac mase oczywistych specjalizacji/rzeczy np: montowanie listw i opisuje siebie jako "solidna firme", a sa inne? :)
aisak:
Chyba przydatne bedzie ;):
http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php/topic,1064713.msg0/topicseen.html#new
zendk:
Nie skąpi na tłumacza, znowu negatywy , ale potraficie byc nudni..Chciałam isć do tłumacza z tym , ale pewna osoba zaproponowała mi że mogę tutaj wstawić tekst , a nóż ..widelec ktoś mi to przetłumaczy.Ktoś napisał,że za bardzo obszerne i za dużo oczywistych rzeczy tam pisze...taaaaaaaak tylko jak kiedys były napisane konkrety,to dzwonili z milionami pytań.."a robicie to ???a tamto tez robicie ??? a panie a jako to jest ztym ????"
aisak:
--- Cytat: zendk w 17 Sie 2013, 12:31:20 ---Nie skąpi na tłumacza, znowu negatywy , ale potraficie byc nudni..Chciałam isć do tłumacza z tym , ale pewna osoba zaproponowała mi że mogę tutaj wstawić tekst , a nóż ..widelec ktoś mi to przetłumaczy.Ktoś napisał,że za bardzo obszerne i za dużo oczywistych rzeczy tam pisze...taaaaaaaak tylko jak kiedys były napisane konkrety,to dzwonili z milionami pytań.."a robicie to ???a tamto tez robicie ??? a panie a jako to jest ztym ????"
--- Koniec cytatu ---
Ale potrafisz byc ciekawa :D
A noz widelec znajdzie sie naiwny do tlumaczenia i ... nudny ;).
Btw. Jesli wstawiasz temat, licz sie z tym, ze bedzie dyskusja. Proste zasady forum :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej