Ogólne > Rodzina ...
Wyprawka do szpitala
aisak:
--- Cytat: Idris w 17 Sie 2013, 23:02:01 ---Asiak zaopatrzą we wszystko, co nie znaczy, że nie jest przyjemniej mieć coś własnego. A nuz trafisz na pizamke w złym rozmiarze i bez guzików
--- Koniec cytatu ---
Sama pizamke wybieralam :D. A pluszaka mialam osobistego :)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 17 Sie 2013, 22:59:57 ---
:o ??? ??? ??? To ile Ty tych "miskow" masz ?
--- Koniec cytatu ---
Tylko jednego :( ;)
1941:
--- Cytat: Idris w 17 Sie 2013, 23:02:01 ---Asiak zaopatrzą we wszystko, co nie znaczy, że nie jest przyjemniej mieć coś własnego. A nuz trafisz na pizamke w złym rozmiarze i bez guzików
--- Koniec cytatu ---
Idris tam gdzie pracowalem zamawialem ciuchy na oddzialy i rozkladalem na miejsce zapewniam Cie, ze pidzamki sa ok i w czterech rozmiarach podstawowych jak trzeba zamawia sie ekstra rozmiar a wlasciwie takie komplety leza zafoliowane w magazynkach ;)
kicia:
Wiecie co czasami to aż strach się tutaj odezwać bo odrazu atakujecie jak hieny jakieś >:( ja z możliwości internetu byłam zadowolona a w sumie rodzinka bo od razu mogła zobaczyć naszego szkraba na którego tyle się czekało
Wiem uroki forum przykre :( dobranoc
Idris:
--- Cytat: 1941 w 17 Sie 2013, 23:07:53 ---Idris tam gdzie pracowalem zamawialem ciuchy na oddzialy i rozkladalem na miejsce zapewniam Cie, ze pidzamki sa ok i w czterech rozmiarach podstawowych jak trzeba zamawia sie ekstra rozmiar a wlasciwie takie komplety leza zafoliowane w magazynkach ;)
--- Koniec cytatu ---
Wierzę, co nie zmienia faktu, że możliwość istnieje. No i ja jednak wole nie wyglądać jak pacjent. Stąd moja rada.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej