Ogólne > Hydepark
Kibole w Polsce
psychopata:
Nie, jaka?
aisak:
--- Cytat: psychopata w 20 Sie 2013, 21:31:05 ---Nie, jaka?
--- Koniec cytatu ---
No wlasnie... pejoratywna ;). Od imienia Hans, sugerowanie, ze Slazacy sa pochodzenia niemieckiego. Mialo to ich/ nas obrazac, ale paradoksalnie ... zostalo zaakceptowane :)
psychopata:
Totez mi sie z Hansem skojarzylo, ale myslalem, ze jest drugie dno ;)
Dunszczyzna3:
film obejrzalam nawet wysluchalam relacji z meksykanskich dziennikow tlumaczone na nasze
opisuja nas jako prymitywny narod i kompletnie glupi ... nie powiem OBRAZ KIBOLA jak malowany
pracowalam z taka grupa mlodziezy gdzie paru bylo kibolami, wierzcie mi to jak sekta
nie szlo ich zatrzymac, jak maja zlot czyli mecz musza isc jak maja ustawke bodajze mieli nie wrocic zywi to ida kwestia honoru
fanatyzm... jak widac moze miec wiele twarzy i nie tylko muzulmanska...to tak dla niektorych znawcow islamu na tym forum, internetowych znawcow
ehhhhh...... mecz wakacje piwko.... i mamy koktail niestrawnosci
Dunszczyzna3:
film obejrzalam nawet wysluchalam relacji z meksykanskich dziennikow tlumaczone na nasze
opisuja nas jako prymitywny narod i kompletnie glupi ... nie powiem OBRAZ KIBOLA jak malowany
pracowalam z taka grupa mlodziezy gdzie paru bylo kibolami, wierzcie mi to jak sekta
nie szlo ich zatrzymac, jak maja zlot czyli mecz musza isc jak maja ustawke bodajze mieli nie wrocic zywi to ida kwestia honoru
fanatyzm... jak widac moze miec wiele twarzy i nie tylko muzulmanska...to tak dla niektorych znawcow islamu na tym forum, internetowych znawcow
ehhhhh...... mecz wakacje piwko.... i mamy koktail niestrawnosci
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej