Ogólne > Hydepark
Kibole w Polsce
Emill:
--- Cytat: happybeti w 20 Sie 2013, 11:40:09 ---A tak wracając do punktu wyjściowego, czyli owych nieszczęsnych meksykańskich marynarzy...
Czyzby naprawdę byli kompletnymi debilami i zaczepiali "plazujących" , łysych, napakowanych , "nabuzowanych" kiboli ???Zwłaszcza, ze ich było kilkunastu, a tamtych ponad setka ???
Jeszcze bardziej mi ich żal, bo to byli marynarze ze statku szkolnego mar. woj. .
Wyobrażacie sobie sytuację, w której nasi kadeci np z Daru Młodzieży wplątani są w bójkę na przepustce gdzieś w obcym porcie ? Co potem będą mieli- nieważne, czyja była wina ?
--- Koniec cytatu ---
Weseli marynarze mieli po prostu pecha że trafili na większą grupę od siebie, w dodatku taką której do bicia się nie trzeba zachęcać. Oni też byli całkiem sporą grupą więc pewnie od słowa do słowa i poszło, może nie zauważyli że tamtych jest więcej/nie zdawali sobie sprawy kto to jest etc. W dodatku większość z obu grup pewnie była lekko podchmielona...
Jeszcze co do tych marynarzy to chyba ten statek to w jakimś stopniu jednostka wojskowa, więc nie tacy znowu zwykli turyści. Teraz zaczynają się już pojawiać doniesienia że jakaś kobieta dostała w twarz, któryś z hanysów dostał nożem, nawet policja już nie zwala winy tylko na kiboli.
Awantura jakich pełno każdego tygodnia, gdyby nie to że dotyczy też obcokrajowców to pewnie byśmy nawet o niej nie usłyszeli...
happybeti:
Emil, no comments dla twojego "toku myślenia"... ::)
Nawet nie chce mi się wypunktowywać wszystkich bzdur zawartych w twoim poście- za dużo tego...
aisak:
--- Cytat: Emill w 20 Sie 2013, 16:38:12 ---któryś z hanysów dostał nożem, nawet
--- Koniec cytatu ---
:o
Sobie wypraszam takie rasistowsko-kibolskie okreslenia... ;) :D
psychopata:
Hvad fabler du om, ze zacytuje klasyka :) Hanysy jak swiat swiatem same tak o sobie mowia. To juz predzej "gorole" jest obrazliwe.
W temacie, gazeta.pl zamiescila film z monitoringu w wysokiej rodzielczosci, mozna obejrzec.
aisak:
--- Cytat: psychopata w 20 Sie 2013, 21:24:18 ---Hvad fabler du om, ze zacytuje klasyka :) Hanysy jak swiat swiatem same tak o sobie mowia. To juz predzej "gorole" jest obrazliwe.
W temacie, gazeta.pl zamiescila film z monitoringu w wysokiej rodzielczosci, mozna obejrzec.
--- Koniec cytatu ---
No fajnie, to wszyscy sobie moga cytowac moje ulubione haslo, a ja nie :o? Foch i... tez bede :D
Psycho, zlituj sie ::). Nie pisalam milon razy, ze jestem hanyska i gwara zajezdzam i jestem z tego dumna ;) :D?
Btw, wiesz jaka jest etymologia slowa "hanys"? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej