Ogólne > Dania i o Danii
Klub FC Kopenhaga rozpętał burzę
psychopata:
Ja czytalem wywiad z jednym gosciem, Turkiem po rodzicach, ale urodzonym i wychowanym w Danii. Jest oburzony, mowi, ze on jest kibicem FCK, tak jak zawsze byl i to sie nie zmieni tylko dlatego, ze graja z Galatasaray. Ja bym na jego miejscu ich do sadu podal o dyskryminacje, zreszta niewykluczone, ze ktos tak zrobi.
zpatentem:
psycho,
Wielu grozi sadem. A ja sadze, ze zrobiono im przysluge umozliwiajac unikniecie beznadziejnej kopaniny za 300kr z prawdopodobna mozliwoscia dostania w zeby :)
Wielu dobrych andendenerations pilkarzy (pelno ich tutaj) tez narzeka. Ja mam pretensje do samego siebie ze nie kupilem 10 biletow
jako inwestycji w moja jesienna przyszlosc, nazywam sie przeciez noah weissmullersztajnsen :)
waruiny:
Nie jestem emocjonalnie wciągnięty w tą sprawę. Ja tam jestem kibicem Lazio Rzym ( I wszystko jasne, hahaha).
Czy naprawdę uważacie, że władze FCK nie wzięły pod uwagę ewentualnych skutków prawnych swojego działania?
A niech idą do sądu, jak się czują obrażeni. Nic nie wywalczą.
UEFA też im nic nie zrobi.
Co to jest 100 000 koron dla takiego klubu jak FCK.
A przesłanie informacji w miasto jest bezcenne: jesteście nie mile widziani. Hahahaha
vordingborg:
10 biletów ? Teraz to nawet na salonach opowiadają sobie dowcipy jak taki jeden co ma 2 oba i się za barak przebierze to też nie wlezie ???
zpatentem:
War,
A dlaczego nie jestes kibicem sparty siemens pultusk kolo swiebodzic mazurskich? Maja pewnie podobne rezultaty :)
Vordingborg:
Bilety bym tylko sprzedawal herlawym blondynom ewt. rudawym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej