Ogólne > Dania i o Danii

Klub FC Kopenhaga rozpętał burzę

<< < (8/13) > >>

1941:

--- Cytat: makarpoland w 09 Wrz 2013, 10:51:45 ---Wiem co to jest kulturowy marksizm i czytajac 90% wypowiedzi na tym forum, to widze jego skutki i efekty.

PiSbolszewii fanem nie jestem - jestem fanem kultury bialego czlowieka i jego tradycji europejskich + ucziciwosc i przejrzystosc w dzialaniu. Wiecej mnie nie interesuje.

--- Koniec cytatu ---

Co prawda nie ekstremalnie, ale podzielam zawarte wyzej stwierdzenia. Troche z ta cywilizacja pojechales Makar, ale w gruncie rzeczy  :-\ :-\ no tak powinno byc  ;)

myszka0807:
a czy jest gdzies miejsce dla czaroskorego czlowieka?

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 09 Wrz 2013, 12:02:44 ---a czy jest gdzies miejsce dla czaroskorego czlowieka?

--- Koniec cytatu ---

Hmmmm Myszka, z cala pewnoscia  :) przeciez maja caly czarny lad dla siebie, calkiem duzy  :) 8)

zpatentem:
Makar,

1.A jak wyglada sprawa z licznymi "bambulami" grajacymi w FCK, zdali oni "bialy europejski egzamin"?

2. Jak widzisz szanse FCK na utrzymanie sie w lidze? Widzialem bowiem zaklady o degradacje FCK u bookmakerow.

3. Skoro jestes w grupie aktywnych fanow, to czy ustalacie przed meczem jak uniknac zawieruchy czy tez dostajesz wskazowki   o ofiarach ktorym trzeba profilaktycznie nakopac? Badz szczery :) 

psychopata:

--- Cytat: makarpoland w 09 Wrz 2013, 10:51:45 ---jestem fanem kultury bialego czlowieka
--- Koniec cytatu ---
A konkretnie, co rozumiesz pod pojeciem kultury bialego czlowieka? Tak ze trzy przyklady mi podaj, zebym sie mial do czego odniesc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej