Ogólne > Dania i o Danii
Klub FC Kopenhaga rozpętał burzę
1941:
--- Cytat: makarpoland w 09 Wrz 2013, 10:51:45 ---Wiem co to jest kulturowy marksizm i czytajac 90% wypowiedzi na tym forum, to widze jego skutki i efekty.
PiSbolszewii fanem nie jestem - jestem fanem kultury bialego czlowieka i jego tradycji europejskich + ucziciwosc i przejrzystosc w dzialaniu. Wiecej mnie nie interesuje.
--- Koniec cytatu ---
Co prawda nie ekstremalnie, ale podzielam zawarte wyzej stwierdzenia. Troche z ta cywilizacja pojechales Makar, ale w gruncie rzeczy :-\ :-\ no tak powinno byc ;)
myszka0807:
a czy jest gdzies miejsce dla czaroskorego czlowieka?
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 09 Wrz 2013, 12:02:44 ---a czy jest gdzies miejsce dla czaroskorego czlowieka?
--- Koniec cytatu ---
Hmmmm Myszka, z cala pewnoscia :) przeciez maja caly czarny lad dla siebie, calkiem duzy :) 8)
zpatentem:
Makar,
1.A jak wyglada sprawa z licznymi "bambulami" grajacymi w FCK, zdali oni "bialy europejski egzamin"?
2. Jak widzisz szanse FCK na utrzymanie sie w lidze? Widzialem bowiem zaklady o degradacje FCK u bookmakerow.
3. Skoro jestes w grupie aktywnych fanow, to czy ustalacie przed meczem jak uniknac zawieruchy czy tez dostajesz wskazowki o ofiarach ktorym trzeba profilaktycznie nakopac? Badz szczery :)
psychopata:
--- Cytat: makarpoland w 09 Wrz 2013, 10:51:45 ---jestem fanem kultury bialego czlowieka
--- Koniec cytatu ---
A konkretnie, co rozumiesz pod pojeciem kultury bialego czlowieka? Tak ze trzy przyklady mi podaj, zebym sie mial do czego odniesc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej