Ogólne > Dania i o Danii
Klub FC Kopenhaga rozpętał burzę
happybeti:
--- Cytat: 1941 w 09 Wrz 2013, 12:56:39 ---A co Ty z tymi trzema przykladami???? Gdzie nie piszesz to trzy przyklady hehehe.
Ja podam jeden niezaprzeczalny, Bialy czlowiek jest - bialy ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
a jak się to ma do tego, też Twojego stwierdzenia?:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Jasne , ze pojecie "bialy czlowiek" dotyczy stanu umyslu w zakresie cywilizacyjnym a nie czy faktycznie ktos jest czarny czy rozowy, ale co tam jest powod sie powyzywac,
--- Koniec cytatu ---
No, to "biały" , bo "jest biały", czy "biały "w senie..."". I tylko mi nie pisz, że nie rozumiem, co poeta miał na myśli ;).
aisak:
--- Cytat: 1941 w 09 Wrz 2013, 12:56:39 ---A co Ty z tymi trzema przykladami???? Gdzie nie piszesz to trzy przyklady hehehe.
Ja podam jeden niezaprzeczalny, Bialy czlowiek jest - bialy ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
Bialy czlowiek jest bialy ::) :o? A ktory konkretnie? A moze jest bielszy ;)? Dzielmy dalej: bialy Skandynaw o jasnych wlosach i niebieskich oczach jest lepszy niz ciemnowlosy i ciemnooki Polak ;)? I co w zwiazku z tym, jaki wniosek? Ten o ciemnych wlosach do specjalnego obozu dla opoznionych w rozwoju ;)? Hehehe, i tak mozna paranoicznie w nieskonczonosc :D
1941:
--- Cytat: aisak w 10 Wrz 2013, 10:07:30 ---Bialy czlowiek jest bialy ::) :o? A ktory konkretnie? A moze jest bielszy ;)? Dzielmy dalej: bialy Skandynaw o jasnych wlosach i niebieskich oczach jest lepszy niz ciemnowlosy i ciemnooki Polak ;)? I co w zwiazku z tym, jaki wniosek? Ten o ciemnych wlosach do specjalnego obozu dla opoznionych w rozwoju ;)? Hehehe, i tak mozna paranoicznie w nieskonczonosc :D
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe poglady maja Ci Twoi dunscy znajomi hehehe.
Ja takich nie znam.
1941:
--- Cytat: happybeti w 10 Wrz 2013, 06:12:59 ---a jak się to ma do tego, też Twojego stwierdzenia?:
No, to "biały" , bo "jest biały", czy "biały "w senie..."". I tylko mi nie pisz, że nie rozumiem, co poeta miał na myśli ;).
--- Koniec cytatu ---
Rozwoj wspolczesnej cywilizacji i ugruntowanie norm jakie wyznajecie niestety rozpoczal sie w Europie, nie powstal on na czarnym ladzie, gdzie powszechne cywilizacyjne ich normalne zycie uznawane jest jako dzikie, wiec skonczcie pir....... bo jestescie hiipokryci podobnie jak w sprawie kary smierci.
Idris:
--- Cytat: 1941 w 10 Wrz 2013, 10:15:22 ---Rozwoj wspolczesnej cywilizacji i ugruntowanie norm jakie wyznajecie niestety rozpoczal sie w Europie, nie powstal on na czarnym ladzie, gdzie powszechne cywilizacyjne ich normalne zycie uznawane jest jako dzikie, wiec skonczcie pir....... bo jestescie hiipokryci podobnie jak w sprawie kary smierci.
--- Koniec cytatu ---
Litosci 41 jak na czarnym ladzie w niejakim Egipcie rozwijala sie cywilizacja to bialy czlowiek w Europie w jaskinach surowe mieso jadl.
To, ze ow tak wychwalany przez Ciebie bialy czlowiek uwaza narody afrykanskie za dzikie to niestety ale tylko proba podniesienia sobie bialego ego. A co do bycia hipokryta, jak nazwiesz kogos kto uwaza sie za lepszego i stajacego wyzej cywilizacyjnie tylko dlatego ze jego skora ma inna pigmentacje?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej