Ogólne > Dania i o Danii
Klub FC Kopenhaga rozpętał burzę
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 09 Wrz 2013, 12:02:44 ---a czy jest gdzies miejsce dla czaroskorego czlowieka?
--- Koniec cytatu ---
Zadalas zgola niewygodne pytanie... :D
aisak:
Btw, znowu sie zaczyna panowie? Czy tu juz odmiennego zdania nie mozna miec, bo sie uslyszy, ze ktos jest polglowkiem, albo ze... gowno sie zna? ::).
Co jest nie tak :o??
Idris:
--- Cytat: 1941 w 09 Wrz 2013, 13:14:00 ---Jestes dziwacznie "moralny", nikt sie nie wywyzszal w mojej wypowiedzi, a chciales przyklad jakis niepodwazalny do dalem. Jest bialy czy nie???? hehehe
Nie lubie swietoszkowatych moralistow, ktorzy malo o zyciu wiedza i oceniaja wszystko ze swojej bezpiecznej beznamietnej perspektywy.
Jasne , ze pojecie "bialy czlowiek" dotyczy stanu umyslu w zakresie cywilizacyjnym a nie czy faktycznie ktos jest czarny czy rozowy, ale co tam jest powod sie powyzywac, czytaj i mysl oceniaj na podstawie doswiadczenia zyciowego i ogolnie pojetych i obowiazujacych norm moralnych, a nie smucisz tu jakas swoja bezplciowa teoryjke o zabarwieniu pacyfistycznym milojcie sie wzajemnie hehehe
--- Koniec cytatu ---
No 41 tos pojechal po bandzie. Ciekawe co na to, zolty czlowiek , ktory pod wzgledem stanu umyslu w zakresie cywilizacyjnym stoi wyzej od bialego.
Jak ja nie cierpie takich rasistowskich okreslen.
aisak:
--- Cytat: zpatentem w 09 Wrz 2013, 12:24:38 ---Makar,
1.A jak wyglada sprawa z licznymi "bambulami"
--- Koniec cytatu ---
:o :o :o. Kto to "bambul"? Czyzby afroamerykanin, tudziez jego brat o takimz kolorze skory?
Jak fajnie, zes sie od Polakow tej "tolerancji" nie uczyl ;)
A jak ja napisze o "tubylcach", tudziez piekniejszych krowach to jest wielkie halo :D
Czyli wychodzi: "co wolno wojewodzie.... :o :D
ps. ostatnia odpowiedz przed powtornym ignorem :D
1941:
--- Cytat: Idris w 09 Wrz 2013, 22:23:06 ---No 41 tos pojechal po bandzie. Ciekawe co na to, zolty czlowiek , ktory pod wzgledem stanu umyslu w zakresie cywilizacyjnym stoi wyzej od bialego.
Jak ja nie cierpie takich rasistowskich okreslen.
--- Koniec cytatu ---
Czytac kazdy moze, rozumiec jeden lepiej, drugi gorzej ;) :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej