Ogólne > Hydepark
Same pozytywne rzeczy
1941:
--- Cytat: farvela w 04 Wrz 2013, 13:44:38 ---Oj 1941, nie ty jesteś powodem mojego nastroju :) nie martw się :) są jeszcze inne bardziej stresujące sprawy niż wymiana przekonań na forum. Dziś nie jest mój dzień, o!
--- Koniec cytatu ---
Przykro mi to slyszec naprawde, myslalem, ze z wiekszym zazarcie i poczuciem zawzietosci posprzeczasz sie ze mna w innym watku ;) Tak naprawde to calkiem mile dziewcze z Ciebie. Gdybym mogl jakos pomoc moj priv stoi dla Ciebie otworem, motta o kasie nie bierz do glowy hahaha to tylko na wiesz kogo???
Sluchaj naprawde nie ma beznadziejnych spraw, bo te najczesciej po pewnym czasie same sie rozwiazuja albo jak sie okazuje przy doslownie minimalnej pomocy, wiec (zajade w Twoim mniemaniu po chamsku) piers do przodu i nic sie nie martw, ladny dzien moze spacerk?
farvela:
Dziękuję 1941. Widzę ze wyciągasz rękę ;) to zgoda tak? (Wypinam pierś tymczasem ;))
Ps moje dziecko dziś dało popalić w szkole. No i co ja mogę zrobić. Tak to już jest - on jest nieprzewidywalny (haha zupełnie jak matka ;))
aisak:
Przeprowadzilam sie wlasnie szczesliwie na staly lad i... nie umarlam z tego powodu, jak naiwnie wczesniej podejrzewalam ::) :D.
Powod do szczescia absolutego (adekwatnego do "prawdy absolutnej"... ;) ) :D
farvela:
Nie, nie. Wszyscy na tej samej zasadzie..., no ale to już nieistotne :)dostajemy inne rzeczy, sami zaproponowali w handicapie to co ja się będę kłócić ;)
farvela:
Sorki nie ten wątek :) odpisywalam na inny nie wiem czemu się tutaj to wkleilo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej