Ogólne > Hydepark

Same pozytywne rzeczy

<< < (3/11) > >>

1941:

--- Cytat: inna w 04 Wrz 2013, 10:05:09 ---Alez pisales ze na wiekowa jest :-0 zreszta robta co .....

--- Koniec cytatu ---

Najdrozsza Inna!
Nie cierpie sie tlumaczyc nawet na jakimkolwiek przesluchaniu czy cos podobnego. Jednak majac na uwadze nasza zazyla znajomosc forumowa, a szczegolnie muze jaka mnie obdarowalas (jeszcze mi dzwieczy te kocham  ;) ), wyjatkowo cierpliwie objasnie CI  :)
Wiem, ze nie czytasz tego co pisze, wiec Ci to umknelo. Posiadam dwie sasiadki, jedna o ktorej wspominasz, a druga to te cudo o ktorym sie tak rozplywam  ;) ;) bo warto  :)

1941:

--- Cytat: psychopata w 04 Wrz 2013, 12:45:15 ---Nie, nie pije mniej (to nie jest pozytywne), ale nie pije tez wiecej ;)

--- Koniec cytatu ---

Ales mnie troche uspokoil  8) bo naprawde juz sie obawialem o mego kolege, ale jest fint, super. Oby tak dalej, duzo zdrowka  :)

farvela:
Rano było pozytywnie, teraz już mniej..,, ech, jest gdzieś wątek narzekactwa?;) do tej pory nie narzekalam :) idę szukać ;)

1941:

--- Cytat: farvela w 04 Wrz 2013, 13:09:13 ---Rano było pozytywnie, teraz już mniej..,, ech, jest gdzieś wątek narzekactwa?;) do tej pory nie narzekalam :) idę szukać ;)

--- Koniec cytatu ---

Favrvelko, odstresuje sie troszke, naprawde nie ma tak zle zyby nie moglo byc gorzej. Zjedz smaczne lody lub co tam najlepiej lubisz i tak sie bardzo nie przejmuj. Z czasem przywykniesz do mojego "poczucia humoru" i tez znakomicie bedziesz sie bawic  ;)
Tak naprawde to nawet fajnie sie Ciebie czyta i w wielu sprawach sie z Toba zgadzam czemu daje tez wyraz w podziekowaniach.
Gdybym gdzies zapomnial teraz lub kiedys tam, daj znac na priv, niezwlocznie to naprawie  ;)  :)

farvela:
Oj 1941, nie ty jesteś powodem mojego nastroju :) nie martw się :) są jeszcze inne bardziej stresujące sprawy niż wymiana przekonań na forum. Dziś nie jest mój dzień, o!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej