poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY  (Przeczytany 75540 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
Odp: PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY
« Odpowiedź #240 dnia: 11 Wrz 2013, 12:35:48 »
No coz, ja stracilam 1 dziecko... wiem jaki to bol....  Jestem przeciwko aborcji, jako metodzie antykoncepcyjnej. Tu zacytowalam slowa znajomej Dunki, siostry mojego ex, pielegniarki ::), ktora w ten sposob, posiadajac juz 3 dzieci, potrakowala 5 nastepnych ciazy...

Przykro mi ale Twoje zdanie w tym wzgledzie malo mnie interesuje.
Jestem za dopuszczalnoscia aborcji, a nie jakimis metodami. Odnioslem sie do tekstu HB i przytoczonych tam przykladow, natomiast jakies insynuacje i imputacje chorych mysli, mnie nie interesuja  8) 8) 8) Dziecko nie Ty jedna stracilas, podkresle to po raz wtory, juz tak dla dobitnosci mego zdania.

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #241 dnia: 11 Wrz 2013, 12:43:30 »
Przykro mi ale Twoje zdanie w tym wzgledzie malo mnie interesuje.
Jestem za dopuszczalnoscia aborcji, a nie jakimis metodami. Odnioslem sie do tekstu HB i przytoczonych tam przykladow, natomiast jakies insynuacje i imputacje chorych mysli, mnie nie interesuja  8) 8) 8) Dziecko nie Ty jedna stracilas, podkresle to po raz wtory, juz tak dla dobitnosci mego zdania.
Tak, tak, "chora mysl" , cytuje: "popieram aborcje". Jak bardzo chorym trzeba byc, by tak pisac :o ::)?

Ja odnosilam sie teraz do Jomir, nie do Ciebie, wiec nie interesuje mnie co podkreslasz, kogo kopiesz, i jakie inne wyuzdane emocje przy tym Ci towarzysza :D
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #242 dnia: 11 Wrz 2013, 12:48:42 »
Tak, tak, "chora mysl" , cytuje: "popieram aborcje". Jak bardzo chorym trzeba byc, by tak pisac :o ::)?

Ja odnosilam sie teraz do Jomir, nie do Ciebie, wiec nie interesuje mnie co podkreslasz, kogo kopiesz, i jakie inne wyuzdane emocje przy tym Ci towarzysza :D

Mysle, ze Twoja hipokryzja siega zenitu, a nawet go przekracza, zwalaszcza uzywajac okresleniaÆ kogo kopiesz i wyuzdanie, czasem warto sie jednak zastanowic  :(

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #243 dnia: 14 Wrz 2013, 10:26:46 »
Jak to przeczytalem, to nie mam cienia watpliwosci, ze przciwnicy kary smierci, tkwia w rozpaczliwym bledzie i powinni byc edukowani gdzies na specjalnych kursach z przysposobienia do zycia w spolecenstwie  8) Bo to co czytam nie jest normalne a posrednio akceptowalne przez nich w wyrazeniu braku poparcia dla kary smierci ba, nawet jakimis zludzeniami na resocjalizacje wynaturzencow :o  ::) Zdrowe i normalne spoleczenstwa w swej organizacji, maja prawo do samoobrony, przed takimi jak opisany, osobnikami.

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Ojciec-Szymonka-zatluklem-go-bo-nie-dal-mi-odpoczac,wid,15982095,wiadomosc.html?ticaid=6114e2

Poprosze o wypowiedzi.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #244 dnia: 14 Wrz 2013, 17:19:50 »
Dajcie spokoj

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
« Odpowiedź #245 dnia: 20 Wrz 2013, 10:01:56 »
Wiecie, jak to czytam:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019379,title,Tragedia-w-rodzinie-zastepczej-w-Pucku-Biologiczna-corka-opisuje-smierc-3-letniego-Kacpra,wid,16002943,wiadomosc.html

To nabieram watpliwosci co do kary smierci.
Moze, powinno sie ja ograniczyc do "bestii"???
Boz to nie ludzie, to bestie!

Podobnie jak CI rodzice "chlopczyka z Cieszyna".
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: 20 Wrz 2013, 11:21:08 »
Powinna byc stosowana jak udowodnia.kto daje matce ojcu czy czlowiekowi prawo do odbierania zycia dziecku?wiec jak uwazaja ze maja takie prawo to i tez niech idzie prawo w ich kierunku.Ciekawe kiedy Kaska znow zablysnie wsrod fleszy?Powinni jej jeszcze dolozyc.Po nocach mi sie sni ten jej slizgi kocyk.To co zrobila to okropnosc ale co pozniej z tym dzieckiem robila pod glaz jak chomika czy myszke wsadzila.Ja swoje male zwierzaki z wieksza czcia chowam jak to polkurwie
« Ostatnia zmiana: 20 Wrz 2013, 11:47:14 wysłana przez myszka0807 »

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #246 dnia: 20 Wrz 2013, 11:21:08 »

Koleżanka, Kolega dla 8 miesiecznej dziewczynki, Horsens

Zaczęty przez artur.wp.plDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 5459
Ostatnia wiadomość 16 Cze 2016, 15:27:24
wysłana przez artur.wp.pl