Ogólne > Rodzina ...
Pomocy
1941:
--- Cytat: inna w 24 Wrz 2013, 08:35:17 ---Ciekawe co by powiedzial sp. polityk Mogens Glistrup na ta Polsko-Dunska intergracjie ::)
:-X
--- Koniec cytatu ---
To jakas Twoja rodzina??? 8)
asiorekk:
No teraz się okazało że ten chłopak jest na zasiłku dla bezrobotnych więc raczej nie ma szans że ona dostanie pozwolenie na pobyt bo z czego będą żyć? eh
farvela:
Jednak wydaje mi się ze to jest kwestia danego urzędnika. Mój znajomy 3 mies temu zarejestrował dziewczynę na siebie. Nigdy razem nie mieszkali, po prostu oświadczyli ze są związkiem (nota bene od 2 mies :) )bez dziecka, dziewczyna pobyt dostała. Przedstawił tylko zarobki za ost 3 mies.
Tak czy tak - widać bezpieczniej jest być małżeństwem ;)
Ale jak dziewczyna w ciąży to może zarejestrują? Nie mam pojęcia - trzeba spróbować :)
farvela:
--- Cytat: asiorekk w 24 Wrz 2013, 10:05:59 ---No teraz się okazało że ten chłopak jest na zasiłku dla bezrobotnych więc raczej nie ma szans że ona dostanie pozwolenie na pobyt bo z czego będą żyć? eh
--- Koniec cytatu ---
No jeśli jest tak jak mówisz to zero szans.
aisak:
--- Cytat: inna w 24 Wrz 2013, 08:35:17 ---Ciekawe co by powiedzial sp. polityk Mogens Glistrup na ta Polsko-Dunska intergracjie ::)
:-X
--- Koniec cytatu ---
Ucieszylby sie, jako ze Slowianie na pierwszy rzut oka zbytnio nie odozniaja sie od Skandynawow ;). A niebieskie oczy i jasne wlosy obecnie sa w cenie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej