Ogólne > Hydepark

Wywolywanie porodu

<< < (4/7) > >>

newbie12:

--- Cytat: czesio w 21 Lis 2013, 17:55:21 ---
bezdusznym dobre - raczej przezornym jak jest zle to nie będę pisał że jest piekna tęcza i wszystko wspaniale - mówisz piekny szpital wyposażony itp to chyba slaby masz wzrok bo ja w szpitalach w Dani widziałem że jest b.brudno nawet w sali po porodzie w łazience grzyb  :o- no ale kto ma pojecie o medycynie to wie ze jest tu tragedia życzę dla przyszłej mamy by wszystko poszło jak najlepiej  :)

--- Koniec cytatu ---

oczywiscie ze bezdusznym! Co Ci to dalo? wiadomo, ze kazdy porod jest inny i zdarzaja sie rozne sytuacje ale czy to, ze dziewczyne postraszysz poprawi jej samopoczucie i sprawi, ze poczuje sie lepiej? Watpie

A tragedia to jest w szpitalach w Polsce i uwierz mi, brud to najmniejszy problem. Dosc ich zwiedzilam w calym kraju zarowno tam jak i tu wiec mozemy sobie podyskutowac. Ale to nic nie zmieni bo dla Ciebie wszystko tu jest bee

Jomir:

--- Cytat: mbj w 21 Lis 2013, 17:40:53 ---Jomir - rozważałam i w sumie nawet juz podjęłam decyzje o cc. Ale lekarz i położona namawiali mnie na porod naturalny i w końcu uległam. Tak jak pisałam, będę pod stała kontrola, mam obiecane znieczulenie zewnatrzoponowe w zasadzie od rozpoczęcia akcji porodowej. Sama nie wiem czy podjęłam dobra decyzje. Zwyczajnie boje sie o swoje dziecko.

--- Koniec cytatu ---
Zawsze beda odwodzic, bo wiadomo, ze cesarka to zabieg chirugiczny i musza uswiadomic wszelkie konsekwencje. Tez to przerabialismy, ale jak poczytalismy to kazda forma niesie za soba niebezpieczenstwo. ta.... samo zycie tez jest niebezpieczne!

Na pewno podjelas dobra decyzje i na pewnoe wszystko bedzie dobrze!
KAzdy zawsze boi sie o dziecko, a pozniej sie nim cieszy!

Nie zapomnij sie pochawalic jak dobrze CI poszlo :) !

faja:
zawsze sie znajda ludzie, ktorzy widza szklanke pusta do polowy...
 przykladem jest czesio, przykladem artykul w gazecie...
trzymaj sie dzewczyno, ufaj lekarzom, bedzie dobrze  :)
daj znac jak przyjdzie na swiat twoj dzieciukek  :-*

nie zauwazylam, ze Jomir pisze to samo! wiec jeszcze raz mowie   bedzie dobrze!!!!!!!

kruszynka:
Ja mialam wywolywany pord. Trwalo to 2 dni. KTG wykrywalo skurcze, ja jednak nic nie czulam. 3-go dnia przebito mi worek owodniowy. I wtedy wszystko sie zaczelo.
Dzidzia urodzila sie cala i zdrowa tydzien przed wyznaczonym terminem.
A porod.... wiadomo, to jest indywidualna sprawa.
Zycze szybkiego rozwiazania!
Mysl pozytywnie!

mbj:
Dziewczyny, dziekuje Wam za wsparcie. Nastrajam sie pozytywnie :) Dam znac jak poszlo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej