Ogólne > Hydepark

Duńscy lekarze i ich błędy

<< < (5/20) > >>

czesio:
typowa odpowiedz jak się nie podoba to do PL :'(

to nie o to chodzi czy zbankrutuję czy nie to nie twoja sprawa

tu o to chodzi że lekarz ma leczyć i pomagać ludziom a nie głupoty opowiadać i szkodzić

ale co tu gadać jest u wiele osób co myślą że już są jak duńczycy a tak naprwdę nigdy nie będą ai dk ani POLAKAMI

czyli Duński sposób myślenia  ;D

zpatentem:
Tylko "nowi" potrafia tak subiektywnie pieprzyc glupoty przeszktalcajac watek w nacjonalistyczne dywagacje.

W Danii jest latwo zmienic lekarza czy dostac albo kupic sobie dostep do specjalisty.Sa tutaj dobrzy lekarze i tez zli, tak jak wszedzie na swiecie. W Polsce lekarze wypisuja masowo recepty, dlatego jest tam mnostwo aptek..i narod jest wyleczony..z pieniedzy i w dalszym ciagu schorowany :) Tu lekarze tego nie robia, co jest w duzej mierze powodem waszej zlej opini.

Na znalezienie lekarza tez trzeba poswiecic troche czasu.  Odwiedzajac lekarza powinno sie byc gotowym do zadania istotnych pytan na ktorych odpowiedz powinno sie jako tako zrozumiec :)

Czekam jeszcze na dunska historie o lekarzach ktorzy usmiercali pacjentow w karetce by dostac dzialke od zakladu pogrzebowego :)

czesio:
Tu lekarze tego nie robia, co jest w duzej mierze powodem waszej zlej opini.

MOJA ZŁA OPINIA JEST SPOWODOWANA TYM ŻE JAK DZIECKO JEST CHORE ZAPALENIE OSKRZELI I UCHA I NIE DOSTAJE ANTYBIOTYKU -- A MOŻE POWINIENEM SIĘ CIESZYĆ  :o

czesio:
będąc na ostrym dyżurze 90% przypadków jakie widziałem to dzieci z zapaleniem płuc itp co dla mnie jest parodią bo to jest wyłącznie wina rodzinnych lekarzy

Idris:

--- Cytat: czesio w 22 Lis 2013, 15:27:20 ---będąc na ostrym dyżurze 90% przypadków jakie widziałem to dzieci z zapaleniem płuc itp co dla mnie jest parodią bo to jest wyłącznie wina rodzinnych lekarzy

--- Koniec cytatu ---
Czesio A Ty jesteś lekarzem czy jak że wiesz, ze te dzieci mają zapalenie płuc?  I to niekoniecznie musi być wina lekarzy tylko fakt że rodzice pracują w tych samych godzinach co lekarze więc wieczorem zabierają dziecko do szpitala.
Wszyscy lekarze robią błędy i to niezależnie od narodowości. Bo- uwaga dla niektórych może to być szok- są tylko ludzmi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej