Ogólne > Hydepark

Duńscy lekarze i ich błędy

<< < (4/20) > >>

Jomir:
Waruiny - prosze od dyskujse merytoryczna, bez wycieczek osobistych.

czesio:
ok chwalicie dk lekarzy wasza sprawa ja i tak mam własne zdanie mój przykład ( lokieć tenisisty ) dk lekarze walka 2 lata paracetamol przy okazji miałem naderwany biceps lewej reki - prawa ( lokiec tenisisty ) na pytanie dk specjalisty co się dzieje z lewą reką - odpowiedz boli pana bo ma pan chora prawą rekę  ;D

po jakim czasie stan sie pogarsza dostaje od prywatnego lekarza 6 ml sterydów + leki zniczulajace i skabusewanie do szpitala na drugi dzień łokieć spuchniety lekarz bada usg retgen i mówi jest pan zdrowy  ;D

2 dni puzniej jestem natychmiastowo operowany w PL w prywatnej klinice - dzięki dk lekarzom mam teraz 80% sprawności reki  :'(
i takich przykładów masa jest - w śród moich znajomych POLSKICH DUŃSKICH I  innych nikt nie powie że dk lekarze są dobrzy wręcz odwrotnie są to nawet opinie ludzi ( lekarzy ) dziwne

sopocianka:
Wyciagnales kilka moich słów z całego kontekstu i sie przyczepiles...
Podalam przykład, jak Polacy wyzywają inne osoby, kiedy sami dużo lepsi nie sa :)
Mi osobiście pomógł Duński lekarz, kiedy Polscy lekarze wysyłali mnie do innych lekarzy :)

czesio:
ok dalej jadę 3 tyg temu naderwałem mięśnie brzucha wizyta u rodzinnego on wysyła do szpitala zajeżdżam do Koge i ledwo chodząc jestem co godzinę kabusewany na inny oddział po 3 h nerwy mi puszczają bo muszę po zwiedzeniu 3 skrzydeł szpitala zadzwonić do szpitala prosząc o przyjecie  :o (gdzie rodzinny mnie wysłał ) ok po 4h przychodzi lekarz poparzył kazał kaszlnąć i powiedział nic panu nie będzie proszę brać paracetamol  :o np.w PL lekarz robi usg rendgen sprawdza w jakim stopniu mięnie są uszkodzone i stawia diagnozę  :)

po 3 dniach pełno krwiaków itp - prywatnie załatwiam leki i fizjoterapię -

wizyta z córeczką u lekarz dziecko wiem że ciężko chore - dk lekarz nic nie bedzie lekkie przeziębienie nie daje laków tylko paracetamol

biorę prywatnie lekarza i zapalenie oskrzeli i zapalnie ucha antybiotyk i konieczne inhalacje

sopocianka:
Mam rozwiazanie dla ciebie Czesio :)
Wyprowadzcie sie do Polski, z takimi lekarzami to albo umrzesz albo zbankrutujesz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej