Ogólne > Podatki

Własna firma

<< < (2/4) > >>

Firma:
zakladalem nie dawno firme i wiem co mowie panstwo Dunsie przyjelo ogorna polityke zeby jak nakjbardziej uniemozliwic obcokrajowca osiedlenie sie tutaj a koszty sa bardzo wysokie jesli chce sie miec pracownikow , ja na razie zaplacilem juz 50 tys i wpisowe 80tys kr i to nie jest dla mnie zadna konkurencja oi nie rozumiem takich jak ty co zle doradzaja bo nigdy sami firmy n ie otworzyli i nie mow mi ze tak latwo elektronicznie zalozyc sobie firme ,probowalem 6 razy i WIELKIE NIC!!!!

Firma:
A propo drogi kolego Jomir nie wiem czy wiesz ale juz teraz tak latwo konta w banku nie otworzysz i musisz isc do banku ze stosem dokumentow bo inaczej to sobie mozesz
No coz skonczyla sie sielanka dla Polakow

KIKI:
Jomir to kobieta....
Wiedz nie dziwie sie ze skoro po "znaczku" nie rozpoznales kobiety to miales problem z zalozeniem firmy....
Spij dalej kolorowych snow zycza uczestniczy poloniinfo.dk

Jomir:
Pewnie zalozyles spolke zoo. Nie kazdy od takiej musi zaczynac. Na zalozenie jednoosbowej dzialalnosci gospodarczej nie potrzeba pieniedzy.
Konto w banku mozna zalozyc jezeli rejestruje sie firme, najwyzej kredytu zadnego sie nie otrzyma.

Przez 5 lat prowadzilam spolke zoo., a od dwoch mam z mezem spolke cywilna, wiec nie opowiadam opowiesci "ciotki, ktora miala wrzody".

Znam natomiast jezyk i prawo dunskie jest dla mnie zrozumiale drogi kolego, a to znacznie ulatwia zycie w tym kraju.

Firma:
 jesze jedno Jomir osoba ktora  to forum dotyczy mowi ze chce zatrudnic osoby  i dziwi mnie ze bladzicie jak dzieci we mgle,coz  ja doskonale mowie po dunsku ale stac mnie na oplacanie najlepszych ksiegowych w tym kraju    nie musze sie znac robia to inni i nic w tym kraju mnie nie zdziwi wiec nie rozuiem takich gluypich komentarzy, ale nie wpierajcie ludzia ze tak slicznie i pieknie jet jak otworza firme w Dani bo to gowno prawda jest ciezko i tylko ten kto ma nie zle plecy utrzyma sie na rynku dunskim a nie ktos co akurat ma pomysl i mysli ze mu sie uda w  tym kraju - to nie dziala!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej