Ogólne > Rodzina ...
przedszkole - oznakowanie ubran
happybeti:
Oj... :(
No, to niefajnie... :(
A tak a propos- to ferie w końcu kiedy się w przedszkolach zaczynają ?
siudemka1972:
No to gratulacje Jomir:-)Chrzest miałaś:-)
Ja wczoraj bez czapki wróciłam (250kr) dziś druga funfel nówka (150kr) nie śmigana tez wcięło! Nie podarowałam..powiedziałam Paniom ze na poniedziałek maja je wykopać z pod ziemi!Za burdel w szatni one odpowiadają ponieważ wszystkie dzieci one ubierają i rozbierają pojedynczo nie hurtem przy czym uczą samodzielności każdego indywidualnie.Za miesiąc mały przechodzi do przedszkola(tam dzieci same się ubierają i rozbierają a on tej umiejętności nie posiada:-() i byłam tam w szatni przy okazji szukania butów to totalna masakra!Co tam się dzieje..zastanawiałam się jak te dzieci odnajdują się w tym bałaganie?!Nic dziwnego ze wszystko ginie bo w takiej syflandii to trudno coś znaleźć!Pewnie od maja codziennie moje dziecko będzie wracało w jakiś brudnych pogniecionych zapuszczonych ubraniach do domu:-(
Jeśli chodzi o prasowanki to nigdy ich nie odklejałam same gdzieś tam w praniu poodchodziły z czasem wiec kupującemu ubranka tez pewnie odejdą..to zależy jaki materiał jak głęboko wtopiłaś żelazkiem prasowanke itp z jednych ubrań schodzą dobrze po praniu na mokro z innych mniej.
siudemka1972:
Jedno pewne mile Panie!Im więcej pilnujesz tym bardziej ginie;-)
Jomir:
U nas natomiast porzadeczek jak ta lala!
Wiec obstawiam "zakreconego" tatusia, mam taki egzemplarz w domu, wiec absolutnie wierze w mozliowsc zabrania dziecka do domu w cudzych nawet o 3 rozmiary za malych butach ;D
Choc moj akurat to raczej bez butow by przyniosl :)
Druga mozliwosc to taka, ze Panna chciala isc na dwor, zaczela sie ubierac i wpadla na inny pomysl :)
U nas w przedszkolu jest w tej chwil 25-cioro dzieci w tym tylko piecioro "maluchow", wiec kurcze ... no jak by mila ktos swistnac???
Co do metek :) czesc z moich odfrunela nawet przed pierwszym praniem, wiec pewnie bedzie z tak jak z Twoimi, zanim pojda ubranka do ludzi, to juz metek nie bedzie.
BUty mogly by sie znalezc, jednak. Mloda ma wiotkosc ogolnostawowa, wiec zamawiamy specjalnie usztywnione. Mam jeszcze jedna pare w domu, ale potrzebuje dwoch - przyjelam strategie - jedne buty do przedszkola , drugie do ludzi :)
Jomir:
Betka, z feriami to chyba roznie w zaleznosci od przedszkola.
Moje ma teraz. bo nie ma w wakacje.
Caly przyszly tydzien jest zamkniete.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej