Ogólne > Hydepark
kupno starego domu
sopocianka:
Jest napisane mieszkanie ze względu na to, ze to jest dworek (gård) i tam sa 3 takie same ułożone w "podkowę" jest domek A,B i C i każdy jest określony mieszkaniem. Dom jest wyceniony na 2.200.00 a działka na 300.000 ponad.
Roga o to mail fra home.dk:
"Tak for dit bud på Limkærvej 5A, desværre er buddet for lavt i forhold til at jeg kan arbejde videre med det.
Jeg har på nuværende tidspunkt nogle kunder som er interesseret i ejendommen, og de er villige til at give en væsentlig højere pris.
Hvis du skal være med når jeg foreligger bud til sælger, vil jeg opfordre dig til at hæve dit bud.
Har du fået tilbud på finansiering i forbindelse med huskøb? For ellers kan jeg tilbyde dig en snak med Danske Bank, da der i denne ejendom, er mulighed for at opnå 95% realkreditbelåning i gennem Danske Bank.
Jeg ser frem til at høre fra dig"
Oczywiście z tym, ze sa inni klienci to każdy tak pisze, aby zarobić jak najwiecej :)
Zaproponowałam 700.000 przedtem, a teraz zapytam o 800.000
Mysle, ze dom jest tani i fajnie mozna go wyremontować.
sopocianka:
Roga ja juz wszystkie raporty posciagalam i przestudiowalam :) patrzyłam na www.ois.dk itd :)
Mamy 5% wartości tego domu, ale i tak sie boje, ze nic z tego nie bedzie. Jestem w Danske Bank juz 6 lat :)
MAXFIT:
W sprawie kredytu dzwonisz do banku umawiasz się na spotkanie,zabierasz wszystkie dokumenty kontrakt,informacje z Pension,3ostatnie lony,przedstawiasz swoj domowy budzet,mily pan wylicza wszystko w max 30 minut albo posiadasz zdolność kredytową albo nie.Powodzenia i radzę być ostrożnym
Jomir:
Pamietaj, ze w Danii oferta jest wiazaca i jezeli bedziesz tak podwyzszac po kawalku i kawalku, zaczna Cie traktowac niepowaznie.
I tak masz farta, ze dali CI druga szanse.
Przemysl ile chcesz dac za domek i tyle zaoferuj.
Tu nie targuje sie jak w Polsce.
Bez wzgledu na przedmiot zakupu, kupujacy pyta, sprzedajacy przedstawia oferte. Czasem jest szansa na kosmetyke cen, czasem jej nie ma. Ty ja masz, ale trzeciej nie bedzie.
A tak na margiesie. Nie moja oczywiscie sprawa i zupelnie nie zlosliwie, ale prawie 300 metrow... czy wiesz ile pozre ogrzewanie?
Mamy 150 metrow w B/C klasie i wychodzi cos kole 20.000 rocznie z ciepla woda, dla 2,5 osoby.
MAXFIT:
A jeszcze jedna rzecz która mi umknęła
Nordea zyczy sobie 40%wkladu do kredytu jesli nie masz dunskiego obywatelstwa potwierdzone tydzień temu z oferty Danbolig.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej