Regionalne > Kopenhaga
kUPNO NIERUCHOMOŚCI W DANII
roga:
--- Cytat: MAXFIT w 28 Maj 2014, 19:27:07 ---Podejrzliwość podejrzliwoscią lepiej zapytać się 10razy niż pętle na szyję sobie zakładać,
Czy mam wgląd w księgi wieczyste?
Trapi mnie to i dlatego wolę się dokładnie upewnić
apropos to raczej w dzisiejszych czasach to nikomu nie można ufać:)
--- Koniec cytatu ---
To musi byc bardzo ciezko zyc w ten sposob z takim przekonaniem. A moze w ogole zrezygnowac z nabycia domu. Przeciez nie masz nigdy pewnosci, ze otrzymasz wiarygodna odpowiedz, bez wzgledu na to kogo zapytasz, jezeli w tych czasach jak piszesz nikomu nie mozna ufac. ???
Jomir:
Rogo - pozowlilam sobie zamienic "godkender" na polskie zatwierdza :)
@ae@:
....apropos to raczej w dzisiejszych czasach to nikomu nie można ufać:)...
Ja tak sie zastanawiam czy wogóle do sprzedazy/kupna dojdzie, bo sprzedajacy powinien sie zastanowic czy kupujacemu mozna ufac...Bo w dzisiejszych czasach to nikomu nie mozna ufac, taki kupujacy niby chetny jest, zamieszania narobi, innych kupujacych czlowiek odesle a tu ..... Nie trzeba bylo kupujacemu ufac! :-D
MAXFIT:
Dziękuję ROGO<A>
Wszystko jasne,
Trudno ufac jeżeli to zufanie zostało wiele razy nadwyrężone także pytam ,bo kto pyta nie błądzi
Pozdrawiam
MAXFIT:
@ae@
Nikogo nie odesłałem,a zamieszanie to robisz ty na tym forum ,za każdym razem musisz dorzucić do każdego postu swoje 3grosze,nie rozumiem dlaczego wogóle zabierasz głos,skoro nie wiesz jak wygląda sprawa.Człowiek kulturalnie zapytał tylko na forum,
Tak możesz sobie pisac jak będziesz kupowac używany rower z dba,albo przechodzone trampki.Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej