Ogólne > Hydepark

watek dla purystow jezykowych

<< < (6/10) > >>

Jomir:
Byc moze byla to podpucha, ale nigdy tego nie wiadomo.

Wyobrazcie sobie Was samych logujacych po raz pierwszy na forum. Nie znacie Danii, zadajecie pytanie, a wszyscy patrza na Wasz post i mowia "eeee podpucha".
Ludzie pisza roznie!
Zadaniem forum jest udzielenie odpowiedzi, a nie ocenianie, czy ktos jest powazny czy nie.

Skandaliczne jest juz natomiast napadanie na ludzi z powodu ortografii, sami Miodkowie tu pisza jak widze.

CO do dzielenia na madrych i glupich, to sami sie podzielilscie, na zasadzie "uderz w stol".
Ze o czytaniu ze zrozumieniem nie wspomne.
Wylozylam temat "glupich i madrych" jak chlop krowie na rowie w tym watku. Temat uwazam za zakonczony.

Tak na marginesie, mial to byc ponoc watek jezykowy dla milosnikow ortografii!

szczurek:
Pewnie zamknac watek bo sie juz przewinela zazdrosc o wielkosc zarobkow ,domniemanie czy wyksztalcona czy nie ,czy moze miec taki kontrakt czy tez nie .moze i ktos sobie jaja zrobil podajac taki temat ,ale nikt nie prosil o tak krytyczne uwagi .milego dnia dla wszystkich dotknietych

Ania8520:
A ja to widzę tak - jeśli nie ma bezpośredniego wyzywania danej osoby to postów nie powinno się usuwać! Nikt jej nie wyzwał itp :)

Bardziej dotknęło mnie że z racji mniejszej wypłaty jestem mniej inteligentna :D serce mnie boli do dziś :D

Szczurek przestań wiecznie zakładać że ktoś komuś zazdrości :)
Czego mam jej zazdrościć że nie potrafi "morze" napisać? :)

Ania8520:

--- Cytat: Jomir w 21 Wrz 2014, 19:19:16 ---Naiwnych nie sieja, ale nie czas na to.

Z tego co wynikasz, to sprawa nadaje sie do zgloszenia na policji.
Facet sprzedal Ci nie swoje auto.
No chyba, ze mial jakies pelnomocnictwo? Czy komis to byl?

--- Koniec cytatu ---

Jomir, Ty też oceniasz :) krytykujesz.
Zasugerowałaś że ten gość jest naiwny ... :)

To tak w ramach że każdy z nas ma wady nie ma na forum nikogo kto nie krytykuje :)

Nie ma sensu sobie wytykać tylko zastanowić nad tym żeby postów zwykłych nie wywalać ;)

Jomir:
Nadinterpretujesz!

Rozumiem, ze ja oceniam i krytykuje, a TY tylko wyrazasz tylko swoje zdanie. 
Tak jak Ty masz prawo miec swoje zdanie, tak i ja mam. 
Epitet naiwny nie jest obrazliwy ani nacechowany pejoratywnie!
I szczerze mowiac, nie wiem jak inaczej nazwac kogos, kto kupuje za gotowke auto bez sporzadzenia umowy, od osoby, ktora nie jest wlascicielem auta.

Tu masz wyjasnienie slowa naiwny, bo widocznie go nie znasz:
http://sjp.pwn.pl/sjp/naiwny;2486197

Co do usuowania postow, pozwol, ze to ja bede w porozumieniu z wlascicielem forum decydowala o tym czy posty usuwac czy nie.

To jest moja ostatnia odpowiedz w tej kwestii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej