Ogólne > Hydepark

Samochody w Danii

<< < (13/18) > >>

@ae@:
 ;D

Wiesz,kiedy mój pierwszy samochód wjechal do garazu o ABS i "air bagach" nikt jeszcze nie myslal, nie mówiac o slyszeniu czy kupieniu. I zyje, dzieci tez, i psy, i przejechane pól Europy kiedy jeszcze dinozaury po drogach biegaly i telefon komórkowy widziano tylko w TV, film nazywal sie (chyba) Baza ksiezycowa Alfa  ;D

Lubie obejrzec film ale nie mam duzego pakietu Viasat, i mój telewizor dalej nie umie robic kawy... ;D

Istnieja tez alarmy domowe, kamery, czujniki cieplne i ruchowe - tez nie mam. W domu mieszkam a nie obwarowywuje sie.

Samochód uzywam do jezdzenia, z A do B, czasem tez z powrotem  ;D

A ze twoim zdaniem 100 lat za murzynami? A kogóz twoje zdanie obchodzi??  ;D

@ae@:
Newbie: nie mozna porównywac ekonomii tych krajów, kulture tak ale nie ekonomie.

Norwegia - zyje z ropy, duze zloza surowców naturalnych, inne rolnictwo, Szwecja mnóstwo surowców naturalnych, przemysl ciezki, rolnictwo, Daniia? Nie posiada przemyslu ciezkiego, surowce naturalne, troche ropy, zadnego wegla, rud metali, rolnictwo ale hamowane ochrona srodowiska.

Nie da sie porównac.

spooky:

--- Cytat: newbie12 w 21 Lut 2015, 15:01:21 ---Owszem, zgadza sie ale z tego co sie orientuje w Szwecji i Norwegii nie ma registeringafgift a zaplecze socjalne maja rowniez bardzo dobre, o lecznictwie, ktore jest na duzo wyzszym poziomie niz w Danii juz nie wspomne.  :)

--- Koniec cytatu ---
W Norwegii też mają nieciekawie (nienormalnie) z samochodami.

Dla mnie już po temacie ... jak zaczynamy pisać o alarmach domowych i dinozaurach w temacie o samochodach ;)

cwsm111:

--- Cytat: spooky w 21 Lut 2015, 15:38:05 ---W Norwegii też mają nieciekawie (nienormalnie) z samochodami.

Dla mnie już po temacie ... jak zaczynamy pisać o alarmach domowych i dinozaurach w temacie o samochodach ;)
--- Koniec cytatu ---

Tak w prostych żołnierskich słowach ,o co Tobie w końcu chodzi.

spooky:
e-tam, nie udzielam się już, lubię merytoryczność ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej