Ogólne > Hydepark

Samochody w Danii

<< < (16/18) > >>

vordingborg:
Tubylcy biorą przykład ze swojej Jaśnie Panującej która jak powszechnie wiadomo posuwa  30 letnim Rolls-Roycem  :o
a że w dziadostwie ciągle  coś fiksuje, urywa się i psuje  >:( to często przesiada się do w Betlejem  :) też pełnoletni szrot 3km\L który smrodzi, kopci, pierdzi i śmierdzi oraz strzela w gaźnik (to chyba na wiwat).
 Tak że jak zobaczycie na drodze jakiś dymiąco chuczący szrot to z szacunkiem proszę bo może to ktoś wysoko urodzony ::)  ;D

spooky:

--- Cytat: roga w 17 Lut 2015, 12:51:23 ---dunczykow stac na jazde drozszymi samochodami niz jezdrza, ale nie maja potrzeby tzw.. "potensforlænger",

--- Koniec cytatu ---
Haha, to roga zaczął ;)

beti - wiesz jak działa ... "to jest mentalność innych", "tacy są inni"? - to działa na takiej zasadzie, że nadajesz łatki wszystkim na podstawie tych, których znasz. Pisałaś o swojej bratowej ... a za chwilę "to jest właśnie ta mentalność" - no to ... to jest także mentalność Jomir, Twoja, rogi, moja, i wszystkich?
- nie, tak to nie działa.

A temat - ja bym prosił by wrócić do pierwszego komentarza w tym temacie ... i będzie jasne dlaczego piszemy o registeringsafgift. Cała reszta, dobre rady, ocenianie innych, swoje dopowiedzenia - to dodatek trochę nietematyczny.

Kończymy? ;)

--- Cytat: vordingborg w 23 Lut 2015, 15:12:30 ---smrodzi, kopci, pierdzi i śmierdzi

--- Koniec cytatu ---
Ale kto?  :-X

--- Cytat: vordingborg w 23 Lut 2015, 15:12:30 ---bo może to ktoś wysoko urodzony ::)  ;D

--- Koniec cytatu ---
- że w górach? ;)

Jomir:
:)

Spooky,
swoja droga trzymamy sie wciaz tematu "samochody w Danii" i od dluzszego czasu, mimo duzej roznicy zdan, nie doszlo do mordobicia i rozlewu krwi!
Tylko sie cieszyc, ze nauczylismy sie dyskutowac, bez osobistych wycieczek i bez schodzenia w "doliny retoryczne".

czysio:
Nie zapominajmy , że dzięki takim i innym dyskusjom , rodacy mogą się wiele dowiedzieć -  nowi i ci którzy chcą tutaj przyjechać. A że nie wszystko na temat , cóż - dla mnie to kopalnia wiedzy i tyle. Pozdrawiam

spooky:

--- Cytat: czysio w 23 Lut 2015, 15:57:25 ---Nie zapominajmy , że dzięki takim i innym dyskusjom , rodacy mogą się wiele dowiedzieć -  nowi i ci którzy chcą tutaj przyjechać. A że nie wszystko na temat , cóż - dla mnie to kopalnia wiedzy i tyle. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
No, brat beti ma niezłą furę, cholera no! ... a myślałem, że wyciągne z Jomir jakie to samochody oglądali!!!
;) ;) ;)
Haha, a patrzcie tutaj ...
http://www.kia.com/dk/campaigns-and-redirects/optima_2014/
hasło przewodnie :D
- w Danii takie przewodnie?  :o  :o  :o
;)
A znacie "hasło przewodnie" duńskiego Lotto? ;) - w reklamach sporo tego było ... że to jednak sąsiad wygrywa w lotto.
Graj w lotto, wygraj Ty ... a nie sąsiad! ;)

Tak humorowo ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej