Ogólne > Hydepark

Wybory 2015.

<< < (15/22) > >>

newbie12:
 ;)

newbie12:

--- Cytat: lutek w 25 Maj 2015, 18:11:32 ---Ale Ty chcesz tu porozmawiać czy postraszyć paragrafami?

--- Koniec cytatu ---
Moja poprzednia wypowiedź była skabusewana tylko i wyłącznie do barta, który ma tendencję do ubliżania tym, którzy się z nim nie zgadzają.

"państwem polskim rządzą marionetki kabusewane przez byłych generałów służb bo na wszystkich mają haki w szafach pancernych"
akurat specjalistów od zbierania haków już wymieniłam i odnosząc się do tej części Twojej wypowiedzi aż mi się ciśnie na usta, że

Duda musi dbać o zwieracze bo właśnie d.... wchodzi ręka człowieka, który steruje pacynką

a i możesz mi wyjaśnić dlaczego Rosja tak bardzo cieszy się z wygranej Dudy?

cwsm111:
Nie jęcz , przynajmniej to będzie pierwszy polityk pisu którego prezes nie odwoła.

Wlasnie Komorowski wymyslil:Zmian w emeryturach nie będzie. Kancelaria Prezydenta wycofuje projekt, z takie zachowanie powinien miec wjazd na chate i ryj rowno obity.

lutek:
Ja zbyt wielkiego entuzjazmu po stronie rosyjskiej nie widzę,dla nich to nie ważne kto jest Prezydentem Polski...no chyba,że chodziłoby o Leszka Millera ;D Na prawdę uważasz,że Bronek u steru władzy to gwarant na to,że wojska rosyjskie nie wkroczyłyby do Polski?.....błagam nie rozsmieszaj mnie ;D Jesli już mówimy o jakimś "cieszeniu się" to zapewne w tym kontekscie,że Duda ukaże niespójną politykę UE i jej zakłamanie....niby sankcje....niby wszyscy razem...a Dania nad głowami kolegów z UE śle wieprzowinę do Rosji ;D UE to pic na wodę-fotomontaż....kolejne posadki i rzesza biurokratów i urzędasów.Zaraz pewnie napiszesz,że przecież Ty (czyli ja) pracujesz i godnie żyjesz w tej Unii....a nie wolałbyś kolego godnie żyć i pracować w Polsce...czyli swojej Ojczyznie a nie dorabiać Dunów gdzie zawsze będziesz człowiekiem 3 kategorii nawet przed smoluchami z Jemenu,Pakistanu itp których oni się tu najzwyczajniej w świecie boją?
Liczę na bliższe relacje z Rosją...odnowienie wymiany handlowej....w TVP nie powiedzą Ci ile firm transportowych ze wschodu naszego kraju,zakładów pracy ilu rolników musiało zwinąć żagle dzięki sankcjom...ile miejsc pracy zniknęło...tego się z TV nie dowiesz.I zaraz pewnie riposta...ale Rosja na Ukrainę napadła....tylko zapamietaj jedno...gdyby przyszło co do czego to pierwsi ukraińcy z ruskimi by przyszli podżynać gardła Polakom...nie mam co do tego wątpliwości.Także nie żalujmy ich tak bardzo i zajmijmy się swoimi sprawami.

happybeti:
 8) Gdy w jesiennych wyborach wygra PIS , ty liczysz na "bliższe relacje z Rosją" ???
Widać, że zielonego pojęcia o "linii partyjnej " nie masz:)
To  gdy PIS wygra, to Putin nie będzie miał już wtedy "krwi na rękach" i dadzą sobie z premierem Polskęzbawem "buzi-buzi" ???

A tak nawiasem mówiąc, zawsze twierdzę, że MAJSTERSZTYKIEM PISowskich speców od propagandy ("ciemny lud to kupi..." ) , było nakarmienie ciemnego ludu swoją papką propagandową i wmówienie im, ze "myślą samodzielnie"  ;D ;D ;D.
Ach, jak ciemny lud się czuje teraz doceniony :)
Dziwne tylko, że za każdym razem powołuje się na "ałtorytety" w rodzaju Sumlińskiego...śmiech na sali :)))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej