Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
Habanero:
Beciu kochana... nie mam czasu na cytowanie i odnoszenie się zdanie po zdaniu do Twojej obszernej odpowiedzi. Powiem tylko że po raz kolejny napisałaś mnóstwo tekstu i nie powiedziałaś nic. Kolejna dawka jadu, przypuszczeń i gdybań... Zero faktów. To nie wygląda tak jak Ci do główki nakładła wiadoma gazetka... Poszperaj, poczytaj... Najlepiej z kilku różnych źródeł i użyj własnego (nie gazetkowego) mózgu do oceny sytuacji i ewentualnego wydania opinii. Dzień jest piękny, nie zamierzam go marnotrawić przed komputerem. Zabieram dziecko na rybki i na piknik. Warto też poświęcić trochę czasu na takie a nie inne refleksje... Jest Niedziela Palmowa. Miłego dnia życzę
happybeti:
--- Cytat: Habanero w 20 Mar 2016, 09:44:46 ---
Nie w kwestii lasów ;) I Bogu niech za to będą dzięki. W czerwcu ubiegłego roku szykująca się do odejścia ówczesna "elyta" próbowała na nocnej zmianie uchwałą Sejmu zmienić Konstytucję i sprywatyzować Lasy Państwowe z zamiarem ich sprzedaży Niemcom chwilę po tym... Tylko kilku głosów zabrakło do przegłosowania tej ustawy
--- Koniec cytatu ---
Ale stek bzdur i pomówień...
Akurat bardzo dobrze znam jedną z osób, które pisały ustawę o Lasach Państwowych i z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ i odpowiedzialnością mogę powiedziec, że ABSOLUTNIE nie było ani takiego zamiaru, ani możliwości.
To tak w kwestii "źródeł"- ja mam informacje z pierwszej ręki, a Ty ?
Z gazetki- też "wiadomej" ?
Czy "masówki" ?
A może innego "niezaleznego od rozumu" portalu ?
Czy innego "blagiera" ?
Tak, jak pisałam- wierzę swojemu "źródłu", bo wiem, kto zacz i wiem, że przyzwoity człowiek, któremu dobro LASÓW leży szczególnie na sercu.
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 20 Mar 2016, 11:06:36 ---Ale stek bzdur i pomówień...
Akurat bardzo dobrze znam jedną z osób, które pisały ustawę o Lasach Państwowych i z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ i odpowiedzialnością mogę powiedziec, że ABSOLUTNIE nie było ani takiego zamiaru, ani możliwości.
To tak w kwestii "źródeł"- ja mam informacje z pierwszej ręki, a Ty ?
--- Koniec cytatu ---
Heheheh.... Becia :D :D :D Przeszłaś samą siebie :D :D :D Aż mam chęć nalać sobie zacnej whisky i wypić za Twoje poczucie humoru... Ale jeszcze trwa Wielki Post więc sobie odpuszczę. Ta Twoja "pierwsza ręka" to chyba od jakiejś stonogi :) i pewnie liczona od zadka :D :D :D Ja mam informację z Sejmu. Faktem jest że pomieszałem daty... dość często mi się zdarza i tak już będzie, ale sytuacja miała miejsce...
//www.youtube.com/watch?v=qoCbCVFApng
Ale YT pewnie jest pisowski... jak ja ;)
http://niewygodne.info.pl/artykul4/01948-Standardy-PO-czyli-nocna-proba-zmiany-Konstytucji.htm
to pewnie też pisowskie źródło :)
Niech Ci będzie... Same bzdury i pomówienia piszę tutaj :)
lonewolf:
Pozwole sobie wkleic...
https://www.facebook.com/KlubPoselskiKukiz15/videos/451544181714505/
Habanero:
Zmasakrował gościa tak, że się zaczął jąkać :D Dobry jest ten nasz Scyzoryk... Nigdy bym go nie podejrzewał o takie mądre wypowiedzi. Zaskoczył mnie mocno. Dziękuję za wstawkę
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej