Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
Tajga75:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Mniejsza z tym, do tego stylu PISowców był czas przywyknąć, w końcu przez te 8 lat w opozycji nauczyli się, jak opluwac przeciwnika.
--- Koniec cytatu ---
Czemu happybeti zakladasz ze jestem zwolenikiem Pis!! Sa jeszcze inne partie w Polsce ,ktore moge popierac. Widze ,ze na tym forum jak nie jestes za PO to jestes beee... i to co napiszesz to jest opluwanie i nieprawda.
Nasz byly prezydent Komorowski jak odchodzil to dosc ,ze kancelarie zostawil w ruinie finasowej to jeszcze i 101 przedmiotow wywiozl. Zaraz napiszesz ,ze mogl tak zrobic,bo tak jest w ustawie.OK. Nie chodzi mi o meble, ale ze by na patelnie lub czajnik nie bylo go stac biedaka. Nikt go nie sprzedal do mediow jak jego wlasni ludzie, bo bardzo im to sie nie podobalo co robi. Nastepna sprawa wynajecie mieszkania na koszt kancelari,bo wlasne zrobil. Tak wlasnie PO rozszabrowalo Polske przez te 8 lat jak Komorowski swoja kancelarie. Na koniec jeszcze uchwalili ustawe o Lasach Panstwowich, ze by mozna bylo je sprzedac. Nie bede wymieniac juz wszystkich afer jakich sie dopuscili,bo to jest juz nudne. Wszystko uszlo im jak na razie plazem. Polacy przeciez nic sie nie stalo....takie tam malutkie przekrety.
Happybeti od dawna zastanawia mnie pytanie ,ze skoro tak dobrze sie zyje w Polsce to czemu jestes na emigracji.. Przeczuwam jaka dostane odpowiedz i jak pojedziesz po mnie.
--- Cytuj (zaznaczone) ---Bidula podpadł bo materiał nie pochodzi z najbardziej opiniotwórczej i niezależnej gazety jako jest Wyborcza.
--- Koniec cytatu ---
Masz racje ze dostalo mi sie ,bo nie czytam tego szmatlawca ,ktory nienawidzi Polski i Polakow.
roga:
Chory kraj, chorzy ktorzy nim zarzadzaja i chorzy ci ktorzy ich wybieraja......
zpatentem:
Roga,
Tylko polowa ludnosci glosowala, reszta zbiera sily by krytykowac wyniki wyborow i nowy rzad :) :)
Szukam nadaremnie kogos "stamtad" z jakims wiarygodnym planem sanacji Polski, ale nie, na pewno nikogo nie znajde bo rodacy, jako niezmiernie pobozny narod, czekaja na "boska interwencje" (przetlumaczone z dunskiego: guddommelig indgriben) :)
happybeti:
Tajga, pisałam już niejednokrotnie - jestem "na emigracji" nie dlatego, że musze, tylko dlatego, że MOGĘ .
Tak cięzko to zrozumieć?
Że Polak nie musi byc jak ten chłop przywiązany do ziemi.
Że WRESZCIE mamy swobodę pracy i mieszkania tam, gdzie nam się podoba.
Że w katolandzie , jakim staje się Polska, coraz mniej by mi się podobało, to osobna sprawa.
roga:
--- Cytat: zpatentem w 30 Paź 2015, 11:56:47 ---Tylko polowa ludnosci glosowala,
--- Koniec cytatu ---
50% na chorobowym.........
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej