poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Komentarze powyborcze?  (Przeczytany 168261 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1104
  • -Otrzymane: 715
  • Reputacja: +48/-71
Odp: Komentarze powyborcze?
« Odpowiedź #195 dnia: 11 Gru 2015, 20:17:05 »
Zpat, wiesz, co jest najgorsze w tym wszystkim?
Że to nie są jakieś kurioza, ewenementy. To jest na porządku dziennym i w Polsce niektórych to oburza, ale nikogo nie zaskakuje i nie dziwi.
Dziś np słynny "ojciec-dyrektor" , spod znaku Sam Wiesz Jakiego radia, zbeształ prezydenta, premier i ministrów. W Wyborczej jest artykuł.
A wypowiedź Kaczyńskiego, że nawet ci, którzy "nie mają łaski wiary", będą musieli się podporządkować "przewodniej roli KK w Polsce" ?Na tychże urodzinach powiedziana.
Ech, duuużo by pisac...
Jak to powiedział Michalczewski- "Do tej pory się z nas podśmiewali. Teraz już będą tylko patrzeć z politowaniem".
" Polak gorszego sortu"

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
« Odpowiedź #196 dnia: 11 Gru 2015, 22:55:35 »
Juz patrza...
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

Offline Habanero

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 98
  • -Otrzymane: 26
  • Reputacja: +42/-25
  • Tabula rasa...
« Odpowiedź #197 dnia: 12 Gru 2015, 07:19:39 »
Gdy nie masz merytorycznych argumentów, przechodzisz do wyzwisk .Panie "kulturalny".

robię co mogę żeby dociągnąć do Twojego poziomu... ale jak widać na załączonym obrazku, nie wszyscy mogą
"Dopóki nie skorzys­tałem z In­terne­tu, nie wie­działem, że na świecie jest ty­lu idiotów."
S.Lem

Offline Habanero

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • Tabula rasa...
"Dopóki nie skorzys­tałem z In­terne­tu, nie wie­działem, że na świecie jest ty­lu idiotów."
S.Lem

Offline roga

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 43
  • -Otrzymane: 347
  • Reputacja: +113/-24
« Odpowiedź #199 dnia: 12 Gru 2015, 12:33:10 »
19.11.2015 Habanero oswiadczyl (cytuje): ....bawcie sie dobrze....na szczescie znam kilka miejsc w sieci, gdzie mozna normalnie porozmawiac... bawcie sie dobrze, ja nie mam czasu na takie przepychanki. Nie sil sie na odpowiedz, bo juz tu nie wejde....

Minelo tylko 21 dni i 10.12.2015 i juz sie stesknil, ale za czym?. Byl juz z powrotem, ale z czym?. Oto jego pierwszy post po tej przerwie

Jomir jak masz kompleksy to idz do specjalisty......pomoze Ci....

Nie jestem zaangazowanym uczestnikiem tej dyskusji i tylko neutralnie moge stwiedzic (moja ocena), ze z przyjemnoscia czytam wypowiedzi Happybeti, nie zawsze bedac z nia w zupelnosci zgodnym, repektujac jej zdanie i jej spojrzenie na sytuacje.   

Offline bikerboy

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 11
  • Reputacja: +3/-2
« Odpowiedź #200 dnia: 12 Gru 2015, 15:01:07 »
Roga , definicja wolnego forum polega na tym aby kazdy mogl wyrazic swoja zlota mysl ( oczywiscie nie obrazliwie ani wulgarnie ) a towarzysz-ka JOMIR zachowuje sie jakby nalezalo to forum to tylko do niej-go , to co jej-jemu nie pasuje jest zaraz wysylane w kosz ... prosze pamietac ze krytyka w terazniejszych czasach jest czyms na porzadku dziennym    ...... Dlatego jest to dla pewnej grupy ludzi mega IRYTUJACE , tak uwazam.......... :(

Offline Habanero

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • Tabula rasa...
« Odpowiedź #201 dnia: 12 Gru 2015, 15:24:17 »

Minelo tylko 21 dni i 10.12.2015 i juz sie stesknil, ale za czym?. Byl juz z powrotem, ale z czym?. Oto jego pierwszy post po tej przerwie

Jomir jak masz kompleksy to idz do specjalisty......pomoze Ci....

Coś Ci się pomieszało Rogasiu ;)  Jesteś pewny/a że to mój pierwszy post ? Chyba że to jedyny, który nie został usunięty... To masz prawo tkwić w błędzie
S.Lem

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #201 dnia: 12 Gru 2015, 15:24:17 »

Offline Habanero

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • Tabula rasa...
« Odpowiedź #202 dnia: 12 Gru 2015, 15:29:20 »
Roga , definicja wolnego forum polega na tym aby kazdy mogl wyrazic swoja zlota mysl ( oczywiscie nie obrazliwie ani wulgarnie ) a towarzysz-ka JOMIR zachowuje sie jakby nalezalo to forum to tylko do niej-go , to co jej-jemu nie pasuje jest zaraz wysylane w kosz ... prosze pamietac ze krytyka w terazniejszych czasach jest czyms na porzadku dziennym    ...... Dlatego jest to dla pewnej grupy ludzi mega IRYTUJACE , tak uwazam.......... :(
Sporo prawdy w tym co piszesz @bikerboy. Doceniam Twój obiektywizm. Ale trzeba Ci pamiętać że pisząc takie rzeczy narażasz się na zostanie kolejną ofiarą "polowania na czarownice". Cała ta "władza" tego forum jest całkiem jak władza komunistyczna; możesz o niej pisać , pod warunkiem że piszesz dobrze
S.Lem

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #203 dnia: 12 Gru 2015, 16:14:59 »
Jakaś Q....a psuje mi reputacje !!! Nic to jedziem dalej  :D

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 165
  • -Otrzymane: 441
  • Reputacja: +34/-9
« Odpowiedź #204 dnia: 12 Gru 2015, 18:44:25 »
Habanero,

Jomir kasowala twoje posty bo bluzgales.Moderuje ona te forum bezinteresownie, dla mnie i wielu innych bylaby ta funkcja bestialskim masochizmem i jest tu, nalezy przyznac, porzadek, pomimo oczywistych genow warholstwa u wielu forumowych partycypantow.

Jestem pewny, ze twoje posty, dosc czesto zreszta nieco kontrowersyjne dla wielu, nie beda usuwane, o ile nie beda zawieraly agresywnych i obrazliwych okreslen wobec inaczej myslacych.

Nie dyskutuj za duzo tylko opowiadaj o sobie, twoich powalkach i osiagnieciach, pierwszych dnach w DK, badz zabawny bo masz na to potencjal, sadze.

Z prof.Rogi nie zartuj bo byl on dolnoslaskim mistrzem w zapasach jak i rowniez brydza z dziadkiem, ma tez doktorat w sztuce voodoo, a po za tym jest podatkowym i "pobytowym" ekspertem ktory skutecznie pomogl licznej i skolowanej grupie "nowych".
« Ostatnia zmiana: 12 Gru 2015, 19:15:48 wysłana przez zpatentem »

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1104
  • -Otrzymane: 715
  • Reputacja: +48/-71
« Odpowiedź #205 dnia: 12 Gru 2015, 19:19:43 »
Bardzo mi milo, roga, cenie sobie Twoje zdanie :).

Bikerboy- to jest forum PRYWATNE, gdzie obowiazuja zasady wyznaczone przez WLASCICIELA, Willego. M. in. te, ze nie uzywamy wulgaryzmow itp.
Willi, jako wlasciciel i Admin forum, odpowiada za to, co tu sie publikuje.
Nie ma zadnego problemu, by zalozyc wlasne forum i wprowadzic na nim swoje reguly, nikt nikogo sila na tym forum nie trzyma, to twoja wlasna, autonomiczna i dobrowolna decyzja. Jesli nie czujesz sie tu komfortowo z powodu moderacji...coz...jak to pisal pewien osobik, uwazajacy sie za kulturalnego, sa inne, "przyjazne " miejsca.
Ja tam na przyklad nie wchodze, nie rozumiem wiec ludzi, ktorzy szukaja zadymy na calkiem nie-politycznych, ogolnotematycznych forach.
Ale zaczepki  plazem nie puszczam ;).
Wiec nie liczcie, pisowcy, ze odpuszcze.
No way, nie ma tak dobrze, nadl bede wytykac i pokazywac , co zlego robia wasi idole.
Uwazam, ze to moj obywatelski obowiazek- brak zgody na zlo i lamanie prawa- w kazdym jego aspekcie
" Polak gorszego sortu"

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #206 dnia: 12 Gru 2015, 20:36:49 »
HB pozwolisz że zapytam  ;)
To gdzie był twój obywatelski obowiązek jak poprzednia ekipa łamała prawo- w kazdym jego aspekcie?
Pachołki Brukseli i sprzedajne świnie z PO!!!

Teraz głowa cię boli ???
Może to ci pomoże

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
« Odpowiedź #207 dnia: 12 Gru 2015, 21:16:21 »
To jest post, za ktory Habanero otrzymal ostrzezenie:

Testowisko - Śmietnisko / Odp: Komentarze powyborcze?
« dnia: 10 Gru 2015, 05:30:32 »
Cytat: happybeti w 10 Gru 2015, 03:48:01
Ja???
Płaczę na forum, ze nikt mnie nie lubi???
Pomyliłeś mnie chyba z kolegą Habanero,

ty chyba nieźle ćpasz, bo nikt przy zdrowych zmysłach takich bzdetów nie pierdoli !!! A kolegów to sobie poszukaj wśród swoich

Czy naprawde chcecie by forum zeszlo do takiego poziomu ?

Dodam, ze cytowany powyzej post mojej przyjaciolki usuneleam rowniez.
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

Offline Habanero

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • Tabula rasa...
« Odpowiedź #208 dnia: 12 Gru 2015, 21:34:06 »
Habanero,

Jomir kasowala twoje posty bo bluzgales.Moderuje ona te forum bezinteresownie, dla mnie i wielu innych bylaby ta funkcja bestialskim masochizmem i jest tu, nalezy przyznac, porzadek, pomimo oczywistych genow warholstwa u wielu forumowych partycypantow.

Jestem pewny, ze twoje posty, dosc czesto zreszta nieco kontrowersyjne dla wielu, nie beda usuwane, o ile nie beda zawieraly agresywnych i obrazliwych okreslen wobec inaczej myslacych.

Nie dyskutuj za duzo tylko opowiadaj o sobie, twoich powalkach i osiagnieciach, pierwszych dnach w DK, badz zabawny bo masz na to potencjal, sadze.

Z prof.Rogi nie zartuj bo byl on dolnoslaskim mistrzem w zapasach jak i rowniez brydza z dziadkiem, ma tez doktorat w sztuce voodoo, a po za tym jest podatkowym i "pobytowym" ekspertem ktory skutecznie pomogl licznej i skolowanej grupie "nowych".

Zdarzyło mi się ubarwić którąś tam wypowiedż... ale niue pytaj czy ja to zrobiłem, zapytaj kiedy i dlaczego to zrobiłem... akcja>reakcja. Wszedłem całkiem cicho i spokojnie i tylko napisałem co sądzę o sytuacji powyborczej w kraju i co ?  Nie przypadło to do gustu forumowej gwiazdce i zaczęła się jazda; "ciemny lud" , "schizofrenia" itd. Nawet nie omieszkała na siłę wkleić mnie w konkretną partię polityczną kompletnie mnie nie znając, co więcej! Zostałem nazwany faszystą i kilkakrotnie zarzucono mi sympatyzowanie z jakimiś tam brunatnymi barwami.... I TO JEST W PORZĄDKU WEDŁUG CIEBIE ?  Lub bardziej Was... bo TWA nagle się rozrosło. Polowanko na czarownice że tylko pozazdrościć; wybiórcze czytanie postów i nagle tylko moja wina. Przy okazji Rogasiowi należy się Złota Łopata za odkopywanie moich stareńkich postów i dodatkowo order UB za determinację w udupianiu ludzi. Czy żartuję z niego ?  Nie, po prostu całe to zajście jest tak idiotyczne że aż śmieszne, dlatego odpuściłem sobie wszelkie emocje na rzecz zwykłego , szczerego śmiechu. Mistrzem w zapasach też byłem, w stylu klasycznym, województwo nieistotne, jestem też weteranem elitarnych jednostek wojskowych i działań wojennych poza granicami kraju... mógłbym jeszcze sporo wymienić, ale nie chodzi o przechwałki, chodzi o to że dla mnie nie ma taryfy ulgowej z tego tytułu. Dlaczego więc ja miałbym takową stosować wobec kogokolwiek?  To chyba tyle.
S.Lem

Offline Habanero

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • Tabula rasa...
« Odpowiedź #209 dnia: 12 Gru 2015, 21:36:12 »

Czy naprawde chcecie by forum zeszlo do takiego poziomu ?

Dodam, ze cytowany powyzej post mojej przyjaciolki usuneleam rowniez.
A nie raczyłaś zauważyć że zejście do takiego poziomu zapoczątkowała Twoja wcześniej wspomniana przyjaciółka ? 
S.Lem

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #209 dnia: 12 Gru 2015, 21:36:12 »