Ogólne > Kultura
Ludzie! Co wy..
Habanero:
--- Cytat: zpatentem w 16 Gru 2015, 18:14:50 ---Dzisiaj Polska dostala sie do polfinalow mistrzostw swiata w pilce recznej pokonujac gigantycznego faworyta Rosje.
Nic tutaj sie nie dzieje po za wojna pomiedzy sw. Betti i politycznym analitykiem spod budki z piwem, don Habanero i jego sasiada oraz jego nielicznych groupies :) :)
--- Koniec cytatu ---
żenua.... a nawet Cię szanowałem wiesz ? I do Twojej wiadomości sportowcu sprzed telewizora ; nie piję piwa
zpatentem:
Trenuje w fitness klubie 4-5 razy tygodniowo, wiec nie tylko przed TV. Swoja droga to niezwykle ciekawe mistrzostwa.
Zastanawiajac sie nad poziomem twoich teorii i argumentow w innym watku, wyobrazilem sobie ciebie jako wodzireja spod budki z piwem, niestety nie brakuje mi wyobrazni :) Stracony szacunek, przezyje jakos :)
happybeti:
--- Cytat: Habanero w 16 Gru 2015, 18:44:19 ---żenua.... a nawet Cię szanowałem wiesz ? I do Twojej wiadomości sportowcu sprzed telewizora ; nie piję piwa
--- Koniec cytatu ---
Hm...na czacie , zdaje się, że zachwalałeś browar tego pana , co to nie lubi gejów. Gorąco polecałeś. Nie pijesz piwa i tak "w ciemno" zachwalasz, że dobre? Czy jak ?
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 17 Gru 2015, 03:36:05 ---Hm...na czacie , zdaje się, że zachwalałeś browar tego pana , co to nie lubi gejów. Gorąco polecałeś. Nie pijesz piwa i tak "w ciemno" zachwalasz, że dobre? Czy jak ?
--- Koniec cytatu ---
Urzekająca wręcz determinacja i pamiętliwość. Chylę czoła. Jeżeli mówię że coś jest dobre to nie zawsze oznacza to że tego używam. Uważam BMW za dobrą markę, ale jeżdżę Trabantem. Uważam Browary Regionalne Jakubiak za porządną polską firmę i dlatego polecam tejże firmy produkty. Skłamałbym mówiąc że ani kropelki piwa nie piję... Zdarzy mi się kilka szklaneczek w roku, ale tylko latem, tylko zimne i tylko z sokiem. Nie piję jak typowe Janusze z promu ; tytka z Biedronki pełna Żubrów i włóczą się w kółko , robiąc wstyd i rozrzucając puszki gdzie się tylko da. A właśnie takie spożywanie piwa miał na myśli Twój przyjaciel. Zresztą.... przed kim i w jakim celu ja się tłumaczę ?
zpatentem:
Jutro graja "nasze", jestesmy bowiem w praktycznej sytuacji bo graja nasze Polki i nasze Dunki :) :) .Holenderki sa faworytkami, ale Wegierki i Rosjanki tez byly, nawet wiekszymi.Dunki chyba znowu przegraja z Czarnogora, podejrzewam.
Jestem lekko rostrzesiony po wizycie u fryzjerki Zosi; pol metra ode mnie siedziala zielona papuga z ostrym dziobem i pazurami, sledzac mnie oczami pelnymi nienawisci, wykrzykujac cos w nieznanym mi blizej jezyku.Na szczescie nic sie nie wydarzylo i moglem dalej drzemac do konca zabiegu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej