Ogólne > Kultura

Następny akt terroru?

<< < (5/16) > >>

spooky:

--- Cytat: happybeti w 15 Lis 2015, 08:55:31 ---
odpowiem potem, teraz nie mam czasu na swoj elaborat ;)

--- Koniec cytatu ---
beti - to może lepiej nie odpowiadaj? ;)

Może uprzedzę, gdyby była pewność, że do Europy chcą przyjechać sami porządni ludzie - to ja nie mam nic przeciwko, ale pewności nie ma żadnej, sama beti pisałaś, że nie jesteś w stanie zapewnić, że żaden zamachowca się nie dostanie - jak widać, dostali się, widać zatem zmasowany najazd (który trwa dzień w dzień, media jakoś ucichły, ale oni najeżdżają każdego dnia, lawina ruszyła ... ale to było oczywiste, tylko Makrela mogła sobie przyjąć, że wpuści 100 000 a reszcie powie "baj baj") wszystkiego, co się rusza, najazd z rejonów tak niebezpiecznych, że nie powinno się wpuszczać nikogo - w imię całości - bo nikt tego nie umie kontrolować.

Ja znikam ... ale czuwam!

Jomir:
Gdyby Brevik był chory psychicznie siedziałby w psychiatryku, nie w więzieniu.
Nie mam czasu jak i Wy na dłuższe wywody , ale nie ma co wpadać w zbiorowa histerie. Inaczej to zbiorowy psychiatryk.
Ze nie wspomnę, ze IS dokładnie chodzi o zastraszenie i zbiorowa histerie.
I zrozum mnie jak zwykle dobrze, współczuje, myśle nad tym, ale nie wpadam w panikę .

zpatentem:
Kurcze, szukam info gdzie sie nastepny akt teroru odbedzie,a tu brak info, tylko klotnie.

Wszyscy jestescie wlasciwie zgodni, ze teror to cos okropnego, roznicie sie tylko ocena sytuacji; jedno jest pewne "przybyszy" nalezy przyjac i czesc (oby duza) zwrocic z reklamacja, rowniez, ze czesc z nich prawdopodobnie jest albo bedzie zagrozeniem dla europejskich spoleczenstw. Zamiast sie licytowac kto jest glupszy i w sitwie, sprobujcie znalezc sposoby na uratowanie Europy, bez zarzynania "plywakow".

Cwsm- kazde polskie forum internetowe ma mnostwo moderatorow, bo to podejrzliwy, narzekajacy, klotliwy i tez warholski narod, tutaj jest tylko jeden moderator i jest tu porzadek, i zwlaszcza, ze to jest czyn spoleczny.

Jomir:
Wlasnie leci transmisja z manifestacjina Rådhuspladsen?
Oby nie tam :(

cwsm111:

--- Cytat: zpatentem w 15 Lis 2015, 15:25:19 ---Cwsm- kazde polskie forum internetowe ma mnostwo moderatorow, bo to podejrzliwy, narzekajacy, klotliwy i tez warholski narod, tutaj jest tylko jeden moderator i jest tu porzadek, i zwlaszcza, ze to jest czyn spoleczny.
--- Koniec cytatu ---

I teraz znajdz tekst ktory napisalem i do ktorego sie doniosles.

Jomir dlaczego z takim zaangażowaniem nie usuwasz swoich i HB wpisów?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej