Ogólne > Dania i o Danii

Bezterminowe prawo jazdy wydane w PL

<< < (24/24)

vordingborg:
http://www.infodania.eu/aktualnosci/polskie-prawo-jazdy-w-danii-wazne-czy-nie

Jomir:
no!
Tekst z 2012 roku, super aktualny, zwlaszcza, ze ostatnia zmiana przepisow unijnych miala miejsce w 2014.
Ze nie wspomne, ze Pan Krzysztof Kozik jest jedynie domoroslym dziennikarzem, a InfoDania jest takim samym portalem jak poloniainfo.

marrrek:
2 dni temu byłem złożyć wniosek (jak zwał tak zwał) o prawko dk. Jakież było moje miłe zaskoczenie, że prawka pl mi nie wzięli. Dostanę eske jak będzie. Mam się zgłosić ze starym na wymiankę. Powiedziałem, że muszę jechać do pl jeszcze. I ot co żadnego problemu. Kwit dostałem, że zapłaciłem. Teraz to ja mogę czekać nawet pól roku.

lonewolf:
Sukces polowiczny  >:( po zlozeniu w pazdzierniku wnioskow jak pisalem wczesniej ,przyslania przez polski UM odpowiedzi w j.polskim na zapytanie z politi i ponownym przeslaniu w j,angielskim co malzonka wymusila wrecz w UM -otrzymala w koncu dunskie prawko tydzien temu Hurra!
Na pytanie co z moim-odpowiedz pani w kommune sprawila ,ze nogi mi sie ugiely....politi jeszcze nie wyslalo zapytania do PL....
Oslablem....wody...
Brak mi slow...a lato...dok potrzebny...
W UM w Polsce lezy i czeka gotowa odpowiedz na zapytanie z DK...samowolnie  nie moga jej wyslac ,powiedzieli jak rozmawialem przez tel z kier. wydzialu  w PL , dopoki nie dostana dokumentu z DK...
Dzisiaj probowalem porozumiec sie z politi....pan byl jakis nie zorientowany chyba w temacie....
Jutro znowu wycieczka do kommune-pani jest w miare ogarnieta, moze ona sie z nimi dogada...
Zakrawa to juz na paranoje...
Pozdrawiam Wszystkich

marrrek:
Wczoraj odebrałem po tyg czekania!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej