Ogólne > Pomoc!
Potrzebny rzeczoznawca
willy:
Wg mnie popełniłeś błąd załatwiając sprawę za plecami swojego ubezpieczyciela na własną rękę.
Po to opłacasz takie a nie inne składki żeby ciebie to nie interesowało co i jak.
iwanator:
tu nie chodzi o błąd bo wszystko zrobiłem zgodnie z prawem ,w Danii załatwia się to inaczej niż w innych krajach UE nie dają pieniędzy tylko naprawiają szkodę ja chcę pieniądze w tym wypadku to PZU musi wypłacić odszkodowanie w kwocie która będzie adekwatna do poniesionej szkody biorąc pod uwagę to skąd pochodzi auto i zrobić wyliczenie według tamtejszych stawek cenowych,i tu PZU pozbawiło mnie świadomie prawa do uczciwej kalkulacji wyceny szkody z powodu swojej chciwości robi wszystko aby należne mi pieniądze nie zostały wypłacone ,dla tego muszę mieć wycenę rzeczoznawcy by mieć podstawy do roszczeń wobec PZU
Baumi:
A mnie tylko zastanawia po co pogrubiasz i zwiększasz wielkość czcionki ??? ???
roga:
--- Cytat: iwanator w 08 Gru 2016, 23:51:08 ---tu nie chodzi o błąd bo wszystko zrobiłem zgodnie z prawem ,w Danii załatwia się to inaczej niż w innych krajach UE nie dają pieniędzy tylko naprawiają szkodę ja chcę pieniądze
--- Koniec cytatu ---
Z jakim prawem? samocjod zarejestrowany w Danii, ubezpieczony w Danii podlega przepisom i zasadom stosowanymi w Danii. To ze ty chesz pieniadze z PZU nie ma raczej zanczenia. Ubezpieczony w Danii, powinienes znac te zasady i nie powinines w ogole dyskutowac tego z PZU, tylko od razu po incydencie skontaktowac swoje biuro ubezpieczeniowe w Danii i wszystko odbyloby sie normalnie i bez stresu.
A to ze piszesz DUZYMI literami oznacza ze podnosisz glos/krzyczysz tylko dalczego to podnoszenie glosu na forum?
iwanator:
Jeśli nie ma ktoś do napisania nic sensownego w temacie co by było pomocne dla mnie to proszę aby się nie wypowiadał i nie pisał głupot czemu czcionka z grubej czemu rozmiar duży bo jest bardziej widoczne po to są te opcje by ich używać a PZU wszędzie jest napisane z dużej jak byś nie wiedział
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej