Ogólne > Hydepark
Odstąpienie od umowy sprzedaży samochodu używanego , gwarancja, rękojmia w Dani
leo1:
Nie rozumiem twojego podejscia do tematu z zakupem auta w Danii,kupiles samochod i po zakupie wyszly jakies usterki a ty nie czekajac czy diler wywiaze sie z umowy gwarancyjnej ktora ci przysluguje chcesz odstapic od umowy kupna sprzedazy.Dania to nie Polska ze jak kupisz auto to po wyjezdzie za brame zostajesz z problemami ktore wynikna w krotkim czasie po jego zakupie,ja i moi znajomi kupowalismy nie jeden samochod tutaj i nigdy sprzedawca nam nie odmowil naprawy czy usuniecia usterek,mojemu znajomemu kiedys wyszla grubsza sprawa z silnikiem to diler pozwolil mu na naprawe w Polsce bo byla duuuuzo tansza i tylko dal mu kwity a on mu przelal kase.Tak wiec sie nioe stresuj tylko na spokojnie daj sie handlarzowi wykazac i napewno przywroci ci samochod do pelnej sprawnosci.
davor3:
Witam,
No pewnie masz rację ,że za bardzo dramatyzuje, ale to właściwie jest pierwszy mój zakup samochodu tutaj o tak dużej wartości i się człowiek trochę przestraszył. Dlatego też chciałem się zapytać o opinię ludzi , którzy mają już duże doświadczenie w kupowaniu na terenie Dani , reklamowaniu, serwisach gwarancyjnych i rękojmi.
Dziękuje jeszcze raz wszystkim za pomoc .
Pozdrawiam
Jomir:
--- Cytat: leo1 w 23 Wrz 2018, 19:46:01 ---Nie rozumiem twojego podejscia do tematu z zakupem auta w Danii,kupiles samochod i po zakupie wyszly jakies usterki a ty nie czekajac czy diler wywiaze sie z umowy gwarancyjnej ktora ci przysluguje chcesz odstapic od umowy kupna sprzedazy.Dania to nie Polska ze jak kupisz auto to po wyjezdzie za brame zostajesz z problemami ktore wynikna w krotkim czasie po jego zakupie,ja i moi znajomi kupowalismy nie jeden samochod tutaj i nigdy sprzedawca nam nie odmowil naprawy czy usuniecia usterek,mojemu znajomemu kiedys wyszla grubsza sprawa z silnikiem to diler pozwolil mu na naprawe w Polsce bo byla duuuuzo tansza i tylko dal mu kwity a on mu przelal kase.Tak wiec sie nioe stresuj tylko na spokojnie daj sie handlarzowi wykazac i napewno przywroci ci samochod do pelnej sprawnosci.
--- Koniec cytatu ---
Hehe .. widzisz, a mi odmowil ...
Co do reszty, to sie zgadzam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej